marc
Fanka BB :)
Marc, mnie tez cały czas ciągną [emoji30] z tym, że ja jutro mam mieć @ a test wczoraj negatywny ehh [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A możliwe, ze owu u Ciebie mogła sie przesunąć ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marc, mnie tez cały czas ciągną [emoji30] z tym, że ja jutro mam mieć @ a test wczoraj negatywny ehh [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A możliwe, ze owu u Ciebie mogła sie przesunąć ?
Oki możemy zawsze to raźniej [emoji16]U mnie 16dc :-) to będziemy razem testować co :-)?
Straszcie mnie, straszcie ... będę siwa do lekarza jeździć![]()
Bulbasek i kto tu jest fighterką... pozbierałaś się po stracie i walczysz! Wesołych!!!Kochane Staraczki!
Z okazji zbliżających się Świat życzę każdej z Was oraz Waszym najbliższym przede wszystkim zdrowia, spokoju ducha, ogromnego optymizmu i morza cierpliwości. Aby Nowy Rok przyniosl tylko lzy wzruszenia i spelnione marzenia. :*
Mikaduchna nie poddawaj się. Za wierze, ze za rok 24 grudnia przytulimy swoje maleństwa. Nie załamuj się i daj przykład młodszej koleżance :* StorAnia, Docia tak samo :*
Moje fighterki Spark, Bertha, Queen, Magda i pozostałe dziewczyny, których nie wymienilam dajecie siłę do walki i mam nadzieję, ze już los Was sprawdził i przetestowal wystarczajaco. Niech już są 2 krechy
Windy krejzoluwszystkiego naj
Sylwkaq, Nimiti, Basienka, Lotek, Lanvin trzymam kciuki :*
Emzilka i Eveline niech wszystko idzie z górki
Fajnie, ze jesteście :* Wiem, ze na pewno kogos pominelam, ale pamietam o Was![]()
Ja w Kato ani Gliwicach nie, ale daleko nie mamSpark ja codziennie jestem w Katowicach jak cono.prawie bo od pon do pt
Mikaduchna to jest koszmar jaki kobieta przechodzi po.stracie. Nie chcę i nie zaakceptuje tego że to się dzieje
Wesołych Świąt dziewczyny bo nie wiem czy znajdę czas żeby zaglądać. Całuje i owocnych starań
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nessi ja też widzę :-) a pink test zawsze mi pokazywal pieknego bladziocha bez watpliwosci wiec jestem pewna, że to jest to ;-) bardzo się cieszęPink test mnie oszukał
Przed czasem pomiaru po 3 siusiu:
Zobacz załącznik 788688
Po czasie ...
Zobacz załącznik 788689
Zobacz załącznik 788690
NeSSi kochana ja coś widzę aaa dupo co to ma byćPink test mnie oszukał
Przed czasem pomiaru po 3 siusiu:
Zobacz załącznik 788688
Po czasie ...
Zobacz załącznik 788689
Zobacz załącznik 788690