Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brzuch az bolal tak sie nazarlamA mnie szlag trafia jak widzę Kevina. Hehe
Lux jak tam po obzarstwie.Natanek chce wyjść?
Przecież on jadł wszystko to co Tybrzuch az bolal tak sie nazarlamwidocznie moje dziecko woli moje zarcie w brzuchu niz mleko
![]()
NeSSi woda przegotowaną z cytryną (sok wyciskany ) musisz dużo pić i wypłukać te bakterie bo ph trzeba wyrównać i we wcześniej ciąży brałam żurawit tzn. najlepsza jest żurawina ,ale ja nie tknęU mnie oprócz bolących cycków, wilczego apetytu i pobolewania brzucha na @ nic nie dolega
Dziewczyny na infekcję pochwy w ciąży co można brać ? Mam Tantum Rosa, i illadian plus globulki, ale tego drugiego boję się stosować. A swędzi mnie niemiłosiernie :/
Spark - kochana w końcu się udaTak jak pisałam ...to czekanie jest wkurzające ..od cyklu do cyklu.
Wczoraj na Wigilii teściowa się sama domyśliła, powiedziała, że w życiu nie wiedziała jak śledzie pochłaniam z kapustą, inna sprawa, że inni odeszli od stołu a ja nadal jadłam. Pierogi x 2, kapusta + ziemniaki+ 3 kawałki ryby, po 6 x 3 rodzaje śledzi, sałatkę - cały talerz...na deser poszła kutia. Jak mnie wysadziło to nie dałam rady się ruszyć ...
W tamtym miesiącu ważyłam 47 kg, obecna waga to 49,5Okropnie bolą mnie boki brzucha - oj będą rozstępy ...
Mój K nie mógł uwierzyć ...4 x się pytał czy to możliweMina bezcenna...
![]()
Dziękuję kochana, zaraz coś poszperam ...cytrynę mam.NeSSi woda przegotowaną z cytryną (sok wyciskany ) musisz dużo pić i wypłukać te bakterie bo ph trzeba wyrównać i we wcześniej ciąży brałam żurawit tzn. najlepsza jest żurawina ,ale ja nie tknę
A jak Ci wychodzi termin poroduDziękuję kochana, zaraz coś poszperam ...cytrynę mam.
Właśnie wstawiłam suwaczek ... i doznałam szoku, że to nawet nie 4 tydzień jeszcze. A o ciąży wiem od 3 dni![]()
03.09.2017A jak Ci wychodzi termin porodu![]()
Przykro, jak te wredoty p4zychodza, a że to święta to jeszcze bardziej przykro.Hej dziewczyny, dołączam do klubu świątecznych @.. [emoji27] termin następnej 22.01.. 6 cs..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi na jednej apce wychodzi 29 sierpnia, na innej 5 wrzesnia a w piatek gin powiedzial 4 tydzien poczatek03.09.2017![]()