magoo
Fanka BB :)
No to możesz zacząć odliczać. Jak nic niespodziewanego nie przyspieszy porodu to masz 2 tygodnie...u mnie bol jak na @ regularny, czuje ucisk na sam dol krocza, mlody ewidentnie wszedl w kanal rodny![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to możesz zacząć odliczać. Jak nic niespodziewanego nie przyspieszy porodu to masz 2 tygodnie...u mnie bol jak na @ regularny, czuje ucisk na sam dol krocza, mlody ewidentnie wszedl w kanal rodny![]()
Ja mam mleczny zawsze kilka dni przed.okresem, czy z luteina.czy bez...Dziewczyny czy po luteinie jest śluz mleczny? Trochę mnie to nie pokoi :-(
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie nigdy nie widziałam u siebie takiegoJa mam mleczny zawsze kilka dni przed.okresem, czy z luteina.czy bez...
2-4 dc ja robiłam tsh, lh i fsh... potem 7-9 dni po owu prpgesteron. No i prolaktyna. Ogólnie lista hormonów.jest duuuuuza, nie wiem czy podstawowe.czy wszystkie chcesz... no.i testosteron warto.tezJa bardziej nie mówię żeby nie pytali czy już, nawet nikt nie wie, że byłam na zabiegu w szpitalu. Wszystko z mężem tylko.
Dziewczyny czy któraś napisze mi konkretnie jakie hormony zbadać, dopiero zaczął mi się cykl imoze zrobię coś poza tarczyca. Jak już mam iść do laboratorium to dobrze zrobić wszystko. Potrzebuję konkret listę z dc w którym co robić. Mam 2tyg wolnego to jest okazja żeby porobić.
Dziewczyny czy po luteinie jest śluz mleczny? Trochę mnie to nie pokoi :-(
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki[emoji1]Ja po luteinie zawsze miałam potok mlecznego śluzu. Wiec to raczej nie powód do niepokoju [emoji4]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
no naprawde ciekawosc mnie zzera kiedy sie cos ruszyNo to możesz zacząć odliczać. Jak nic niespodziewanego nie przyspieszy porodu to masz 2 tygodnie...