reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Basia , ja dzisiaj robiłam test i niestety u mnie negatyw. To był 4 cykl starań.. i już nie wiem co jest grane że się nie udaje. Opadłam z sił. Mam chwilowo dość.

Chce mi się płakać.
Lui tule i siły do dalszej walki kochana !

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dziewczyny, smutno mi bo złapała mnie jelitówka w wigilie, po 24h minęło, a przeszło na mojego M wczoraj wieczorem.. a ja mam owu... ostatnie przytulanki były 3 dni temu... nie wiem czy dzisiaj da radę... :(

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Betha strasznie współczuję tej zarazy ... u mnie było dokładnie to samo cykl temu i był spisany na straty [emoji17]
Może do wieczorka wydobrzeje ... trzymam kciuki [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

20161226_130728.jpg 20161226_130708.jpg robiony przed chwilą. Ten chyba jest 100% pozytywny.

Załączniki

• 20161226_130728.jpg
    20161226_130728.jpg
    515,1 KB · Wyświetleń: 131
  • 20161226_130708.jpg
    20161226_130708.jpg
    431 KB · Wyświetleń: 136
Ja tez mam chwile załamania, robilam test i negatywny. Zastanawiam się i myślę cały czas czemu nie wychodzi 4.01 mam wizytę u gina mówiła ze postaramy się to przyspieszyć a ja jakoś nie mam nadziei

reklama
Ja tez mam chwile załamania, robilam test i negatywny. Zastanawiam się i myślę cały czas czemu nie wychodzi 4.01 mam wizytę u gina mówiła ze postaramy się to przyspieszyć a ja jakoś nie mam nadziei

Przykro mi, strasznie trudne te czekanie na pozytyw.
Nie trać wiary, skoro gin mówi, że przyspieszycie to pewnie tak będzie. Trzymam kciuki za następny cykl [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry