Emsi*
Fanka BB :)
Basiu przykro miHej dziewczyny, dołączam do klubu świątecznych @.. [emoji27] termin następnej 22.01.. 6 cs..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Basiu przykro miHej dziewczyny, dołączam do klubu świątecznych @.. [emoji27] termin następnej 22.01.. 6 cs..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdraszczam [emoji12]Ja też odpoczywam. Ja mam wolne do końca roku ...więc jeszcze się polenię![]()
Lui tule i siły do dalszej walki kochana !Basia , ja dzisiaj robiłam test i niestety u mnie negatyw. To był 4 cykl starań.. i już nie wiem co jest grane że się nie udaje. Opadłam z sił. Mam chwilowo dość.
Chce mi się płakać.
Betha strasznie współczuję tej zarazy ... u mnie było dokładnie to samo cykl temu i był spisany na straty [emoji17]Dziewczyny, smutno mi bo złapała mnie jelitówka w wigilie, po 24h minęło, a przeszło na mojego M wczoraj wieczorem.. a ja mam owu... ostatnie przytulanki były 3 dni temu... nie wiem czy dzisiaj da radę...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Zobacz załącznik 788964 Zobacz załącznik 788965 robiony przed chwilą. Ten chyba jest 100% pozytywny.
Ja tez mam chwile załamania, robilam test i negatywny. Zastanawiam się i myślę cały czas czemu nie wychodzi 4.01 mam wizytę u gina mówiła ze postaramy się to przyspieszyć a ja jakoś nie mam nadziei