Ja właśnie nie wiem co jeszcze dodatkowo mam, stąd pewnie będą robione badania, ale zobaczymyTeż masz PCOS? Masakra... ja dodatkowo niedoczynność i Hashimoto
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie nie wiem co jeszcze dodatkowo mam, stąd pewnie będą robione badania, ale zobaczymyTeż masz PCOS? Masakra... ja dodatkowo niedoczynność i Hashimoto
Super...powodzenia.HejPamięta mnie ktoś jeszcze?
![]()
Wracam do grya raczej dopiero zaczynam. Byłam z Wami jako odkladaczka. Teraz oficjalnie czekam na dwie krechy
![]()
Powodzenia nam życzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HejPamięta mnie ktoś jeszcze?
![]()
Wracam do grya raczej dopiero zaczynam. Byłam z Wami jako odkladaczka. Teraz oficjalnie czekam na dwie krechy
![]()
Powodzenia nam życzę
PowodzeniaHejPamięta mnie ktoś jeszcze?
![]()
![]()
Powodzenia nam życzę
To znaczy że kiedyś już tu byłaś? Ja jestem miesiąc na tym forum[emoji1]Dziękipewnie trochę mi zajmie zanim na nowo się tu odnajdę. Widzę dużo nowych nickow co chyba znaczy, ze wiele staraczek przeszło na fora ciążowe
super!
Chyba jutro będę testować dla spokoju w sylwka i spożywania szampana bez stresu [emoji16]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom