reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie ;) podczytuje Was od jakis dwoch tygodni i zbieralam sie zeby sie odezwac:-) Od niedawna zaczelismy starania o drugie dzidzi... No i jakies dziwne przeczucia mialam ale w dniu @ nic test nie pokazal a dopiero kilka dni po. Druga kreska nie wyszla taka ciemna i tez sie zamartwiam:/
Nessi a kiedy mialas termin @?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

19f0abd96ad3678fa3d1d7b950c45ab9.jpg

Co sądzicie o tym wykresie? Czy jakieś informacje można wyczytać? Ja wpatruje się i wpatruje ale mam straszne watpliowsci. Macie większe doświadczenie wiec liczę na wasze zdanie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ładny wykres rokujący :happy: trzymam ✊✊✊

reklama
Witajcie po Swietach,
Nessi, piękna kreska, żaden tam cień cienia, pięknie ja widac nie martw sie.
Leeleeth, dobrze wyglada wykres póki co, ile Ci zostało do terminu @?
Lux, mam przeczucie ze bedzie noworoczny smyk[emoji16] wiem, ze Ci ciezko, ale Tak Czy siak zegnaj sie po malu z brzuszkiem, bo zaraz go nie bedzie[emoji846]

Dziewczyny, jak mi apka wylicza 4tydzien, 4 dzien ciazy tzn ze jestem w piatym tygodniu, Tak? Dobrze pamietam? Czyli w czwartek zaczne 6 tydzien?[emoji848]
Usg mam wyznaczone na 12 stycznia, w dniu w którym rozpocznę 8 tydzień wiec nie ma bata, wszystko musi być pięknie widac. Chciała mnie umówić na pierwszy tydzień stycznia ale poprosiłam o drugi bo chce mieć 100% pewność, ze to czas na podglądanie.
W pierwszej ciazy sie na tym troche przejechałam bo poszłam za wczesnie, serduszka nie było i mialam dwa tyg stresu[emoji849]

Podczytuje cały czas, tylko czasu nie mam na pisanie bo mam w pracy najgorętszy chyba okres w roku a chodzę jak snieta ryba i spalabym na stojąco jakbym mogła.

Ahaaaaa, zapomniałabym!! Paraplu, wczoraj w skrzynce czekała na mnie piękna karteczka, Dziekuje!![emoji8][emoji8][emoji8]
Jak sie miewasz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry