oczekiwanie
Fanka BB :)
Ja poza tym, że się nie znam to bym zapominala hehe.Ja nie mierze bo się kompletnie na tym nie znam
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja poza tym, że się nie znam to bym zapominala hehe.Ja nie mierze bo się kompletnie na tym nie znam
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie bo trudno tyle spraw na głowie a tu jeszcze temperatura[emoji1] nie jestem w stanie tego ogarnacJa poza tym, że się nie znam to bym zapominala hehe.
Witaj w gronie[emoji1] każda z nas miała jakieś przygody.. w kupię zawsze jest raźniej[emoji1] pamiętaj żeby się nie poddawaćCześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu podglądam Wasze forum. Czy mogę się dołączyć? Od dwóch lat staramy się z mężem o dzidziusia. Najpierw wykryli mi ogromnego mięśniaka w macicy. Leczono mnie Esmyą, niestety nie pomogło. W zeszłym roku (wrzesień) zrobiono mi laparotomię i usunięto dziada i od tamtej pory walka o tą jedną najważniejszą niespodziankę. Pomału tracę nadzieję i chyba raźniej mi będzie z Wami. Po operacji okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, oczywiście biorę leki na to. Od dwóch miesięcy biorę również Aromek na jajeczkaOstatnio nawet zaczęłam mierzenie temperatury, testy na owulację... I dalej nic... Mogę z Wami tu zostać?
Pewnie że takCześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu podglądam Wasze forum. Czy mogę się dołączyć? Od dwóch lat staramy się z mężem o dzidziusia. Najpierw wykryli mi ogromnego mięśniaka w macicy. Leczono mnie Esmyą, niestety nie pomogło. W zeszłym roku (wrzesień) zrobiono mi laparotomię i usunięto dziada i od tamtej pory walka o tą jedną najważniejszą niespodziankę. Pomału tracę nadzieję i chyba raźniej mi będzie z Wami. Po operacji okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, oczywiście biorę leki na to. Od dwóch miesięcy biorę również Aromek na jajeczkaOstatnio nawet zaczęłam mierzenie temperatury, testy na owulację... I dalej nic... Mogę z Wami tu zostać?
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu podglądam Wasze forum. Czy mogę się dołączyć? Od dwóch lat staramy się z mężem o dzidziusia. Najpierw wykryli mi ogromnego mięśniaka w macicy. Leczono mnie Esmyą, niestety nie pomogło. W zeszłym roku (wrzesień) zrobiono mi laparotomię i usunięto dziada i od tamtej pory walka o tą jedną najważniejszą niespodziankę. Pomału tracę nadzieję i chyba raźniej mi będzie z Wami. Po operacji okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, oczywiście biorę leki na to. Od dwóch miesięcy biorę również Aromek na jajeczkaOstatnio nawet zaczęłam mierzenie temperatury, testy na owulację... I dalej nic... Mogę z Wami tu zostać?
TakNessi i oprocz progesteronu wszytko 3dc?
Dzieki dziewczyny za informacje :-* :-* :-*
Ja będę testowała koło 12.01kto testuje ok 15.01?
Jola8986 witamy!!![]()
kto testuje ok 15.01?
Jola8986 witamy!!![]()