Spark
Fanka BB :)
Ja jednak za, dużo mi to ułatwia!Dziewczyny testujące trzymam kciuki !!!
I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jednak za, dużo mi to ułatwia!Dziewczyny testujące trzymam kciuki !!!
I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...
Kochana, ja przed ciążą miałam B, teraz mam małe E... Nie mogę przeboleć, bo mam problem z kupowanie ciuchów, jak coś ładnie leży, to w biuście za małe...Ja właśnie mimo swej szczuplosci (przez cale zycie) mam biuscik spory. Małe C. Jak idę raz w roku na usg piersi to lekarz zawsze się śmieje, ze dziecko będzie miało radoche i dużo mleka będzie hehe![]()
My w domu ze znajomymi
Ja o ile będę miała powody do testowania to będę testować około 20-23 stycznia. Przewidywana następna @ 16 stycznia a że wole odczekać dłużej to pozniej testuje. Jakoś nie czuje tego cyklu. Ale pożyjemy zobaczymy...
Wow figura Pameli w pozytywnym tego słowa znaczeniu ... pozazdrościć [emoji4]Ja tez za mierzeniem temperatury jestemdaje obraz cyklu
![]()
ja biore wiesiolek do owu po 2kapsulki dziennie
Ja tez chudzina i wielkie cycki, w ciazy i przy kp 65 FF/G a po kp 65 E/F...
A pamiętasz pszczółkę Maję? Tam jest pajączek - Tekla !!!No tarantula olbrzymia![]()
A pamiętasz pszczółkę Maję? Tam jest pajączek - Tekla !!!![]()