oczekiwanie
Fanka BB :)
A może to Bobo a nie małpa robi zawirowania hmmm??U mnie już dziś nici z usg ...piersi bolą..i krzyż..pewnie przed @ chaos w organizmie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A może to Bobo a nie małpa robi zawirowania hmmm??U mnie już dziś nici z usg ...piersi bolą..i krzyż..pewnie przed @ chaos w organizmie.
Wyjdzie w praniu w przeciągu kilku dni [emoji7]A może to Bobo a nie małpa robi zawirowania hmmm??
Powiedz mu, że może czuć się bezpiecznie - bo tu same baby ...Matko tak mi to forum w nawyk weszło że mój J pyszczy że ciągle z telefonem w łapie i tak mnie stara się świdrować tym swoim wzrokiem detektywa w końcu o jaką zdradę posądzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] on tak ma ...skrzywienie zawodowe [emoji23]Powiedz mu, że może czuć się bezpiecznie - bo tu same baby ...
Widzisz a tak się martwilas ta praca [emoji1] w takim razie powodzenia za nowym stanowiskuA u mnie dziś kolejne światełko w tunelujak co roku styczniowy zastój w pracy, a że ja podpadziocha numer jeden (mam cięty jęzor i zawsze mówię to co myślę
) spodziewałam się wypowiedzenia... A tu przeniesienie na inny dział. Więcej ruchu, nadgodziny (czyli więcej kasy) i mniej psychicznej presji
![]()
Nie jest źle, ważne że nie muszę wszystkiego odwlekać, aż do znalezienia nowej pracy![]()
Żeby tylko pozbyć się dziadów z jajników...![]()
[emoji23][emoji23][emoji23] on tak ma ...skrzywienie zawodowe [emoji23]
Oj przykro mi [emoji20]Ja dostałam okres. Następny termin to 28 styczeń. 5 cykl.
Hej dziewczyny, trudno was nadrobić. U mnie staranka dziewczynkowe, raz 12 dc [emoji1] teraz czekamy... Która ma już 13 dc???? [emoji3] chwalcie się z kim czekam!! [emoji41]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mogłaś powiedzieć swojemu M ze na jego widok jesteś taka gorąca[emoji1] [emoji173]Jeśli 1 @ się nie pojawi będziemy sikać..zobaczymy ale skoro 1.1 powinna być to temp powinna chyba spadać...a ja od jakiegoś czasu wieczorami jestem tak gorąca że mój J się o mnie martwi... może to jakiś virus [emoji21]
Ha by mnie śmiechem zabił...Mogłaś powiedzieć swojemu M ze na jego widok jesteś taka gorąca[emoji1] [emoji173]
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom