Popieram nie ważna jaką płeć ważne żeby zdrowe się urodziłoU mnie dziś 18dc płeć obojętnie jaka aby zdrowe. Syna i córkę już mam. teraz długie dwa tygodnie.
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram nie ważna jaką płeć ważne żeby zdrowe się urodziłoU mnie dziś 18dc płeć obojętnie jaka aby zdrowe. Syna i córkę już mam. teraz długie dwa tygodnie.
Poczekaj do terminu @ [emoji1]Robiłam dzisiaj test wiem, ze moze za wcześnie bo 23dc, juz sama nie wiem :-(
Powiedz mu, że może czuć się bezpiecznie - bo tu same baby ...
Witaj [emoji16]Hej , witam serdecznie... Chyba dobrze trafiłam? :-) :-)
I bardzo dobrze[emoji1] każdy ma coś w sobie w dzieckaHa by mnie śmiechem zabił...
Ale zapytałam czy chce mi zmierzyć temperaturę ...my czasem jak dzieci..ale zakończyło się przytulaniem.. [emoji3]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego wieczoru i niech się tam łączą w pary![]()
Witaj[emoji1]Hej , witam serdecznie... Chyba doborze trafiłam? :-) :-)
Czujny ale czasem za bardzo.. jak czasem wychodzę do WC albo kuchni a kontem oka widzę jak mi sięga telefon przepyrać.. jak wpadnę do pokoju z litością w oczach a on mało co wylewu nie dostanie wystraszony tym że go przyłapałam... ogarnia mnie taki śmiech... podsumowując go że stary i głupi...kabaret czeski [emoji38]W dzisiejszych czasach to i w gronie bab żony zdradzają [emoji12]
Dobry znak jak czujny chlopina jest [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom