marc
Fanka BB :)
DOZ to sieć aptek DBAM O ZDROWIE a test tak wygląda
Link do: DOZ PRODUCT Test ciążowy płytkowy, 1 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
Oo to u mniemam ta aptekę :-) kupie taki :-) Dzięki dziewczyny :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DOZ to sieć aptek DBAM O ZDROWIE a test tak wygląda
Link do: DOZ PRODUCT Test ciążowy płytkowy, 1 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
Ja już chciałam też zrezygnować ale kilka dni przed tym jak miałam iść do kierownika zaśmiać mu się w twarz dostałam awans..więc jeszcze tu tkwie.. licząc że fasolka przyjdzie i od razu L4 ..bez litosci [emoji41]No co, nazwa stanowiska spokomi też kiedyś proponowali, ale zrezygnowałam :-) ale też pracowałam kiedyś w Maku we Wro :-)
![]()
Oby jak najszybciej :-)Ja już chciałam też zrezygnować ale kilka dni przed tym jak miałam iść do kierownika zaśmiać mu się w twarz dostałam awans..więc jeszcze tu tkwie.. licząc że fasolka przyjdzie i od razu L4 ..bez litosci [emoji41]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak dlugie miewasz cykle? A Ty luteiny czy dupka nie dostalas od swego gina? Bralas?
Na mdłości to dużo za wcześnie kochana, może za bardzo się stresujesz. Co do kawy to ja w ciąży miałam odrzut całkowity Po prostu ok 7tyg zrobiłam ją sobie rano posłodziłam i tak została, aż do 8 miesiąca nie tknełam. Mdłości w ciąży pojawiają się jak już maluch zużytej ciałko żółte podpina się pod nas i wytwarza najważniejsze organy. Jeżeli bieżesz luteine albo dupka to tez mdlosci nogą byc.
Jest decyzja co do mojej osoby. Jutro ostatnia indukcja i jeśli nic nie da to w środę cc
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie to jest cień [emoji7]U mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lux tule mocno i trzymam kciukiJest decyzja co do mojej osoby. Jutro ostatnia indukcja i jeśli nic nie da to w środę cc
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mieszkam na wyspach.Ej "urojone" trzymam kciuki żeby jednak były fasolki. U nas zaczynamy nowy cykl staran ☺ I musi się w końcu udać. Biedna Lux tyle się namęczy... Ale później jakie szczęście będzie miała.
A ja mam pytanie z innej beczki: może któraś Was mieszka poza granicami naszego kraju?