sylwkaq90
Fanka BB :)
Pani doktor mówiła zeby wstrzymać się do kwietnia, ale nie wiem czy damy rade. Tak bardzo byśmy chcieli mieć swoje dzieciątko...Szkoda, a kiedy zaczynacie od nowa??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pani doktor mówiła zeby wstrzymać się do kwietnia, ale nie wiem czy damy rade. Tak bardzo byśmy chcieli mieć swoje dzieciątko...Szkoda, a kiedy zaczynacie od nowa??
Głowa do góry Kochana :* ja w tym cyklu chce spróbować z luteina. Moim zdaniem tu leży przyczyna, bo powodzenie było, ale się nie zagniezdzil zarodek. Unormujesz tarczyce i organizm będzie gotowy na dzidzie. A może i wcześniej się to stanie wtedy kiedy się tego nie spodziewaszEmzilka trzymaj sie! Odpoczywaj i nie stresuj sie. Bedzie dobrze, musi byc!
No i dzisiaj przyszedł ten malpiszon, spozniony 4 dni. Ten cykl odpuszczamy, moze następny też, z powodu tsh. Mój mezus musi sie zbadać.
Oczywiście będę Was odwiedzać i trzymać kciuki.
Miałam przez chwile takie doła... Czemu jednym sie udaje a drugim nie..
Na szczęście filmowy wieczór przy winku z mężem pomógł..
Według lekarza nie było owulacjiTo się dzieje, że w sama owu się bzykalisvie hehe.
StorAnia a może jednak coś będzie:-)
I przez Was jutro zrobię testTo się dzieje, że w sama owu się bzykalisvie hehe.
I przez Was jutro zrobię testI znowu dycha pójdzie w błoto, bo to na bank nie ciąża...[/QUOTE
Hehehe, tak by poszła na głupoty. A tu szczytny cel.
Ja dopiero do domu weszłam..lędźwie mnie tak bolą i jajnik prawy ciągnie...czuję że jutro dostanę @
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom