marc
Fanka BB :)
Staram sie nie myslec inaczej... Ale peklam dzis jak za mezem drzwi sie zamknely jak wychodzil do pracy... Wyszlochalam sie w poduszke![]()
Musisz byc silna i nie płakać ... pokaz fasolce, ze dacie radę :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staram sie nie myslec inaczej... Ale peklam dzis jak za mezem drzwi sie zamknely jak wychodzil do pracy... Wyszlochalam sie w poduszke![]()
A to jest krwiak podkosmówkowy? Wiesz jakich dokładnie jest rozmiarów?Tak, dzwonilam do niego w drodze do szpitala i po szpitalu.. Pech chcial ze swoj dyzur mial do 16 a mnie zlapalo przed sama 19...
Kazal mi lezec, leki brac i sie nie przejmowac bo nie takie krwiaki sie wchlanialy... Pociesza mnie fakt, ze kolezanka tez miala.. Czesc sie oproznila czesc wchlonela i smiga teraz po miescie zadowolona....
Tak, podkosmowkowy, tez 3xna nie wiem ile... Mi zwiekszyli dawke dupka tylko. Ale bede jeszcze dzis dzwonic do swego gina to z nim pogadam co i jakA to jest krwiak podkosmówkowy? Wiesz jakich dokładnie jest rozmiarów?
Ja miałam 3x2 cm w tamtym okresie znajdował się pod całym łożyskiem. Lekarz nie był zadowolony dodatkowo brałam cyclonamine i wystarczyły 2 tygodnie solidnego leżenia. Ważne żeby łożysko dobrze się wykształciło. Będzie dobrze, trzeba mocno wierzyć w tą istotke
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz, Twój gin ma rację, zresztą zna Twój przypadek i wie co należy teraz robić. Głowa do góry [emoji8]Tak, dzwonilam do niego w drodze do szpitala i po szpitalu.. Pech chcial ze swoj dyzur mial do 16 a mnie zlapalo przed sama 19...
Kazal mi lezec, leki brac i sie nie przejmowac bo nie takie krwiaki sie wchlanialy... Pociesza mnie fakt, ze kolezanka tez miala.. Czesc sie oproznila czesc wchlonela i smiga teraz po miescie zadowolona....
Głowa do góry Kochana :*:*:*Tak, podkosmowkowy, tez 3xna nie wiem ile... Mi zwiekszyli dawke dupka tylko. Ale bede jeszcze dzis dzwonic do swego gina to z nim pogadam co i jak

No to u mnie to samo. Wczoraj cały dzień mdłości, dziś na dzień dobry mdłości... Mam dość... Naćpała bym się leków, ale boję się, że może jednak test się pomylił...Witam dziewczynki
Właśnie kolejny dzień mi niedobrze, myślę sobie sikne zobaczymy. Niestety biel![]()
A może tak źle się czuje przez te cholerne torbiele????Niekoniecznie, pik LH moze trwać kilka godzin, a owu dopiero po 24-36h.
Pięknie ciemnieje
Świetne
szkoda...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom