marc
Fanka BB :)
marc ja trzymam za Ciebie kciuki całym serduszkiem bo wiem jak to potrzebne... i wiem że przyjdzie i na Ciebie chwila..dzień..i pokażesz nam swoje kreseczki ..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje Skarbie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marc ja trzymam za Ciebie kciuki całym serduszkiem bo wiem jak to potrzebne... i wiem że przyjdzie i na Ciebie chwila..dzień..i pokażesz nam swoje kreseczki ..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy ponownie [emoji4]Cześć wszystkim!
Nieśmiało powracam po 3 latach na forum. W styczniu 2014 urodziłam syna Pawełka, byłam na lutówkach 2014 a wcześniej w grudniowych staraczkach 2012
Moja sytuacja na chwilę obecną wygląda tak ze nie zabezpieczamy się z mężem od września. Nie staramy się jakoś intensywnie, ale też nie uważamy. Chcielibyśmy mieć drugie dziecko i stwierdziliśmy niech natura za nas zadecyduje.
W grudniu to nawet chyba w miarę wycelowaliśmy dzień przed owu więc chwila prawdy będzie ok 12 stycznia, bo cykle mam krótkie 25 dniowe![]()
Właśnie o tym myślę. Mam czas do lutego [emoji38]Dobry pomysł [emoji1] daj im prezent pudełko a w środku buciki malutkie. Zawsze to chciałam zrobić swoim rodzica Ale jak narazie to marzenie[emoji1]
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
To daj znać co wymyśliłas[emoji1] i jaka była reakcja
Gratulacje LuxuoriusWczoraj o 19-36 urodził się Nataniel [emoji4] 2950 i 53 cm. Poród cc.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Queen, przykro mi, że gin rozwijała nadzieję na naturalne poczęcie :-( a wiadomo już, czy przyspieszą Ci invitro?
![]()
A jeśli (odpukać) się nie uda, to kiedy będziecie mogli spróbować kolejny raz?Nie przyspiesza bo wg angoli zawsze jakieś szanse sa i ze jak niż czekałam 2,5 roku to kolejne 6msc wytrzymam ... także czekam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom