gabrika
Fanka BB :)
Witam,
Jestem tutaj nowa i chciałabym się przywitać :-) To nasz drugi cykl starań po odstawieniu tabletek anty. Na dodatek mam niedoczynność tarczycy, więc zobaczymy jak to będzie.
Hej, hej - fajnie, że jesteś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,
Jestem tutaj nowa i chciałabym się przywitać :-) To nasz drugi cykl starań po odstawieniu tabletek anty. Na dodatek mam niedoczynność tarczycy, więc zobaczymy jak to będzie.
Dzięki za pocieszenie. Tabsy brałam ok 9 lat, to też pewnie ma wpływ.Witaj nowa staraczko.
U nas tu dużo ma niedoczynność. Nawet te brzuchatki, więc głowa do.góry.
Dzięki za miłe powitanie :-) W lutym kończę 32 lata i jeszcze niedawno mówiłam, że dzieci to nigdyHej, hej - fajnie, że jesteśOpowiedz coś o sobie.
Dzięki za podpowiedź. A nie wiesz gdzie oprócz prywatnego gabinetu ją znaleźć?Gabrika skoro w niedzielę przytulanki a wczoraj owu to w sam raz [emoji3] ale dobrze ze udało się jednak poprawić [emoji3]
Marta skoro masz pik to możecie spokojnie jutro i powinniście wcelowac w owu.
Mnie chyba łapie jakąś infekcja. Zimno mi i w nosie kręci. Leżę już pod kolderka.
A odnośnie dr Perenc to potwierdzam super opinie o niej. Moja koleżanka prowadziła u niej 3 ciążę (w tym dwie poronione) i dzięki niej udało się za trzecim razem bo znalazła przyczynę. A potem też miała problemy bo wielkiego krwiaka miała który nie chciał się wchłonac przez pół ciąży, ale opiekę miała super. Zawsze pod telefonem no i jak leżała długo w szpitalu to ssmajfj robiła dodatkowe usg. Także polecam
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj :-)Witam,
Lux, gratulacje, dobrze,że to już za Tobą.... teraz będzie już lepiej... albo gorzej - zależy jak na to patrzeć...
oj, Paraplu, to jest po prostu doświadczenie... ja wiem co to znaczy, kiedy jesteś w stanie zasnąć siedząc na kibelku, kiedy jesz obiad z cyckiem na wierzchu, kiedy zastanawiasz się, kim jest zombie witający cię w lustrze , a jeszcze lepiej wiem, jak wygląda foch męża kiedy mówisz, że nie masz siły na nic... tzn. za pierwszym razem nic... za drugim mina smutnego mopsa, za trzecim zmoknięty kot w kałuży a za czwartym i każdym kolejnym księżniczka po wdepnięciu w g...Hahahahahahahahahaha Ty to umiesz czlowieka pocieszyc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, poproszęStorania kiedyś gabinet miała na Placu Pokoju niedaleko ronda solidarności. Ale potem się przeniosła. Przyjmuje też na Zielonej. No i jak prowadziłam u niej druga ciążę to przyjeżdżają do Madurowicza robić usg i badania genetyczne, ale się nie dogadywala z dyrekcja i jak byłam po porodzie to składała tam wymowienie. Także albo na Zielonej albo w jej gabinecie. Jeśli potrzebujesz to podam Ci jej numer.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
tak gwoli ścisłości - z tym zombie najdziwniejsze jest to, że zupełnie nie dziwisz się temu widokowi... zresztą w takim stanie nic już nie dziwi... akceptacja świata i dziwnych zjawisk rośnie do niespotykanego poziomu...oj, Paraplu, to jest po prostu doświadczenie... ja wiem co to znaczy, kiedy jesteś w stanie zasnąć siedząc na kibelku, kiedy jesz obiad z cyckiem na wierzchu, kiedy zastanawiasz się, kim jest zombie witający cię w lustrze , a jeszcze lepiej wiem, jak wygląda foch męża kiedy mówisz, że nie masz siły na nic... tzn. za pierwszym razem nic... za drugim mina smutnego mopsa, za trzecim zmoknięty kot w kałuży a za czwartym i każdym kolejnym księżniczka po wdepnięciu w g...
tak mniej więcej po roku przechodzi - da się przeżyć...