Ale obrazu nie rob Poczekaj do jutraAż się trzęse cała takie mam dreszcze z emocji. Chyba lecę do apteki po kolejny test.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale obrazu nie rob Poczekaj do jutraAż się trzęse cała takie mam dreszcze z emocji. Chyba lecę do apteki po kolejny test.
Ale cudownieOo a zapomnialam dodac, ze bylismy w Aparcie. Wybralam sobie pierscionek [emoji7] jak sie uda czasowo to odbierzemy w sobote w Poznaniu.
Haha glupol sie wygadal [emoji23] no to przynajmniej dzieki temu mam jaki soie wymarzylam.
Najsmieszniejsze jest to, ze on bedzie lezal w pudelku i mam czekac az mi go da [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy testujesz? Ja tez dzisiaj 9dpo.Ja mam 9 dpo do @ jeszcze troche bo na 12. Siedze w pracy i strasznie stanik mnie drazni mam wrazenie jakby za maly sie stal he he .To sie nazywa urojka
Luna na bank po dłuższym czasie. Nie wiem czy będzie coś widać bo ledwo łapie ostrość mój telefon.![]()
Przepraszam za rozwalony ten test ale musiałam go rozebrać do części pierwszych.
Dawaj foteKochane kobietki. Głowa już zaczyna mi szwankowac a do @ jeszcze jakieś 6dni. Poszłam dzisiaj kupiłam testy ciążowe clearblue ,a że ja należę do tych niecierpliwych to sobie na jeden siknelam. No i albo jakiś test wadliwy,albo że mną jest coś nie tak bo widzę cień cień cienia.!!.
Zaznaczę że nie z porannego.
Jutro tylko wstanę to robię następny,i napewno będzie biel. MIŁEGO DNIA.
Aż się trzęse cała takie mam dreszcze z emocji. Chyba lecę do apteki po kolejny test.
Kochane kobietki. Głowa już zaczyna mi szwankowac a do @ jeszcze jakieś 6dni. Poszłam dzisiaj kupiłam testy ciążowe clearblue ,a że ja należę do tych niecierpliwych to sobie na jeden siknelam. No i albo jakiś test wadliwy,albo że mną jest coś nie tak bo widzę cień cień cienia.!!.
To chyba najtrudniejsze dla nas [emoji87]Mi mój gin powiedział że jeśli mi się spozni @ to po 7 dniach mam test zrobić.. Ale kto tyle wytrzyma
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj zdjęcieKochane kobietki. Głowa już zaczyna mi szwankowac a do @ jeszcze jakieś 6dni. Poszłam dzisiaj kupiłam testy ciążowe clearblue ,a że ja należę do tych niecierpliwych to sobie na jeden siknelam. No i albo jakiś test wadliwy,albo że mną jest coś nie tak bo widzę cień cień cienia.!!.
Ale cudowniejaki pierścionek wybrałaś...? Opisz go
Kiedy testujesz? Ja tez dzisiaj 9dpo.
O kurde, jednak jest cien!!!! Widze!!! Kiedy powtarzasz????
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom