oczekiwanie
Fanka BB :)
A za sama receptę skasuje??Ej moze ja tez powinnam sobie załatwić tego słynnego dupka? Nic lekarz ni nie mówił o tym... ale skąd receptę wziąć hmmm do niego póki co nie mam potrzeby bo wizyta wyrwie mnie z butów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A za sama receptę skasuje??Ej moze ja tez powinnam sobie załatwić tego słynnego dupka? Nic lekarz ni nie mówił o tym... ale skąd receptę wziąć hmmm do niego póki co nie mam potrzeby bo wizyta wyrwie mnie z butów
ja biorę recepty na dupka od rodzinnego. Powiedziałam, że potrzebuję przedłużyć a moja ginka jest na urlopie. dostałam bez problemu. przecież trudno po receptę jechać do gina, do którego i tak trudno się dostać, albo płacić za wizytę.A za sama receptę skasuje??
CześćCześć dziewczyny:-)
Dołączam do was też się będę starać intensywnie
Mam nadzieję że ten rok będzie szczęśliwy:-)
Bo 2016 był okropny straciłam ciążę :-(
O którą bardzo. Długo się starałam
Zrób kolejny test jutroHej! Dawno nie pisałam, ale poczytuję Was regularnie. Gratuluję pięknych kresek! U mnie dziś 56 dzień cyklu hoł hoł. Dwa testy ciążowe w 36dc i 43dc pokazały biel, wczoraj wizyta u gina po luteinę na wywołanie okresu i wieczorem kontrolny test. I uwaga - pokazał jedną kreską a po 15 minutach pojawiła się kolejna bledziutka, ale zdecydowanie widoczna. Powiedzcie proszę - ta druga kreska to przez za długi czas leżenia testu tak? Nie chcę robić sobie nadziei.
Trudne pytanie.. Ja bym te poprzednie liczyła jako 1dzień [emoji1]U mnie @ się rozkręca, może jest cień szansy, że torbiele zejdą... Jeśli dwa poprzednie dni to było tylko plamienie a dzisiaj już jest krew , to pierwszy dzień cyklu jest dzisiaj??? Durna jestem, wiem![]()
A rozrabiaj przecież to nie zaszkodzi tylko sama przyjemnośćCholercia, dziewczyny, ja zupełnie nie mam doświadczenia z tymi testami owu - 3ci dzień z rzędu mam dodatni. Coś mi się widzi, że nie mówi prawdy... Mam 18dc, jajniki bolały mnie 2 dni pon i wt, ale śluz jak dotąd taki sobie - chyba dopiero się zaczyna... Ostatni cykl miałam wybitnie długi: 35 dni (normalnie 29-30 dc). To by oznaczało, że trzeba jeszcze rozrabiać solidnie do końca tygodnia conajmniej. Dobrze myslę?
A już mój M cieszył się, że dostanie "urlop na żądanie"![]()
To są chlopy.. [emoji20]Mąż nie zrozumiał chyba tego co w pracy do niego napisałam albo nie chciał. Bo jak mu powiedziałam, powiedział że wolał żebym mu tego nie mówiła wcale. Teraz się do mnie nie odzywa. Powiedziałam mu ze do tanga trzeba dwojga. Ale ma mnie w dupie. Jest mi bardzo przykro. Ale nie płacze postaram się żeby pożałował tego co powiedział.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
HmmCześćnapisz coś więcej o sobie
![]()
A gin zaufany??Hmm
A więc tak moja ciaza straciłam w październiku
Od tej pory staram się ale dupą nic z tego nie wychodzi
Oszaleć można
Biorę parladol na prolekatyne czy ktoś też bierze???
Mój gin nie wysłał mnie na żadne badania po poronieniu bo twierdz że nie na takiej potrzeby
Dziewczyny powiedzcie mi może jakie. Zrobić badania
Tsh i jakie takie podstawowe
Cykle mam 28dniowe
Tylko mam późno owe bo 19dc