reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W ciąży można brać paracetamol np apap więc jak coś dokucza to śmiało a na początek ciąży i boleści brzuszne no spa.

reklama
Piekn

Pieknie:) ja mam taki z dzisiaj Zobacz załącznik 790429normalnie ja widze blada kreseczke:) bede powtarzac za kilka dni;)
No są są! [emoji38]
Alez nam się wysp zrobił w nowym roku.
Zaraz nam wszystkie na wrześniowki uciekna!
Gratulacje

P.s pobolewanie przeszło, czyli sobie wkręcałam. Ale co tam, mam nadzieję, że chociaż @ przyjdzie normalnie w miarę to badania zrobię i następny cykl z pregnylem.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
marcia może boleć :) na ciążę też :)

Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych :)

Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]

gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.

anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitti pieluszki to Pikuś teraz są różne i nie takie drogie ok 20zł paczka. W kaufland nawet pampersy za 22zł można dostać jak dobra promo. Najgorszy wydatek to chyba jednak mleko wiec jak ktos cyckiem karmi to 200zl w kieszeni.

Piekn

Pieknie:) ja mam taki z dzisiaj Zobacz załącznik 790429normalnie ja widze blada kreseczke:) bede powtarzac za kilka dni;)
Jest krecha, super!!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Anik gratulacje! Cień jest i to widoczny!! Super.

Nimi dobrze ze pogadaliście. Widać że jeszcze to wszystko do niego nie dociera ale oswoi się i będzie dobrze. Obstawiam że mój też by był w szoku. Niby sam mnie co chwila zagaduje o córeczkę ale jak przychodziło do starań w dni płodne to się wycofywal. Dopiero w tym cyklu się odważylismy. W poprzednim były przytulanki dzień po owu więc też szansa jakąś istniała i jak mi się spóźniła @ to mu mówiłam. Na szczęście załamany nie był. Ale jak przyszła to jednak skomentował że może to i dobrze. Także oni też mają swoje obawy.

Apapu nie mam w domu bo nigdy go nie biorę. A nospa na mnie w ogóle nie działa na bóle podczas @. Ale nie zaszkodzi wziąć. Może na @ bóle nie działa a na ciążowe tak [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Piekn

WOW!!! są!!! 2 krechy!!! Gratulacje!

marcia może boleć :) na ciążę też :)

Izabela ja myślę że wraz z Nessi i Leeleeth dołączysz do wrześniowych :)

Miffy magoo jest już lepiej po mojej porannej rozmowie z nim. Potem nawet się zastanawiał ile kosztują teraz pieluszki Dada w biedronce. Pytał mnie jeszcze czy na bank jestem w ciąży [emoji23]

gabrika chodzi mu o wszystko. O wstawanie w nocy o karmienie o przedszkole i żłobek martwi się tym i ma dość. My faktycznie mamy duże przeboje z synem ale ja wiem ze jakoś to będzie.

anik !!!!!! Tam są dwie kreski cudownie! !!!

Nimitii - dobrze, że porozmawialiście, dobrze, że się pyta o pieluszki, ale argumentacja, że wstawanie, żłobek, przedszkole itp jest chybiona. Wiedział o tym, wiedział jak wygląda rodzicielstwo.... Skoro decydował się na współżycie i to bez zabezpieczenia to liczył się z poczęciem dziecka.
Ty nie masz wątpliwości? Nie martwisz się tym, jak dasz radę - fizycznie, finansowo, psychicznie? Tym bardziej, bo matka dla dzieci zrobi wszystko - swoim kosztem. A on jest od tego, żeby Cię wspierać a nie okazywać swoje wątpliwości czy inne "przemyślenia" w taki sposób. Zdecydowanie czas, by jego proces dojrzewania ruszył pełną parą bo zatrzymał się w wieku lat nastu i zapomniał, że jego "zabawa" to życie jego rodziny. Co mają powiedzieć pary, które się zabezpieczają i zdarzy się wpadka? Np w wieku 45 lat? jak u kuzyna mojego męża? I przychodzą na świat bliźniaki - jedno zdrowe a drugie z zespołem downa? Jak świat światem - kobiety wiatropylne nie są. Wiedział doskonale z czym to się je i dlatego nie odpuściłabym dziadowi tak łatwo. Choć zdaję sobie sprawę, że Tobie trudno jest mu tak wprost "wygarnąć". To wymaga ogromnej pewności siebie. Ale jestem pewna, że tak czy inaczej - poradzisz sobie ze wszystkim. Nie tak łatwo zgnębić kobiety, które są świadome swojej wartości.

Magoo czuje się ok. Piersi bolą i podbrzusze lekko. Mężowi powiedziałam dzisiaj rano dokładnie jak ty że potraktował mnie jak panienke która zaliczył i jest teraz wpadka.
Powiedziałam ze nie tego od niego oczekiwałam i jeszcze inne rzeczy. Powiedział mi ok zobaczymy jak to będzie.

Teraz po cichu tylko liczę że kripeczka do września ze mną zostanie.
Jak ja wytrzymam te 2 tyg do wizyty heh. Musze zrobić hcg co 4 dni oby dobrze przyrastala.

Brawo ty moja

reklama
Do góry