Emsi*
Fanka BB :)
Ja tak myślę co cykl przed testowaniem hehe [emoji1]Kiedyś nawet sobie tak pomyslałam jaka była by moja reakcja na 2kreseczki :-)
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak myślę co cykl przed testowaniem hehe [emoji1]Kiedyś nawet sobie tak pomyslałam jaka była by moja reakcja na 2kreseczki :-)
Weź mi nie mów o wózkach, z bólem zawężylam krąg do 5 [emoji23]No oby z wózkiem, bo ja już mam wybrany![]()
![]()
Kropelki potrzebne do badania zakładam soczewki opatrunki zależy kto.z czym przyjdzie. I zależy jaka.robotę lekarz na mnie zrzucić. Badania przestrzenne u.dzieci dotyczące sprawdzenia zeza tez.wykonuje. Ale Lubie.swoją praceTeż ciekawa praca :-) a co konkretnie robisz jako pomoc?
![]()
To tak jak ja ... ja tez korpoludek obsługujący cały światJestem korpoludkiem w duzej firmie IT. Pracuje jako program manager i zarządzam portfolio szkoleń dla Klientów. Jest co robić, bo działamy centralnie na każdy region świataAle lubię tę pracę!
A jakie wózki uważacie za najlepszy na.co.zwracać uwagęWeź mi nie mów o wózkach, z bólem zawężylam krąg do 5 [emoji23]
![]()
do @ jeszcze długie 7dni. Sorki za smetny na dobranocWiesz, w ogóle na te pytania nie zwracaj uwagi. My też jesteśmy po ślubie dwa lata, od ponad dwóch lat się staramy. Zawsze jak mnie pytają (teściowie najabrdziej) to odpowiadam, że jestem piękna i młoda i mam jeszcze na to czas I tłumacze sobie, że młodsze mają dzieci o obowiązki, a ja jeszcze mogę poszaleć i niech mi zazdroszczą. Wiadomo, że bardzo chce, naprawdę bardzo. Ale niestety, trzeba pocierpiec o cierpliwie czekać. Az w końcu i nam się udateż tak myślałam...i fakt za bardzo chcę...wieczne pytania ''a kiedy u was?? czas leci''....patrząc na koleżanki te młodsze i w moim wieku które już mają dzidzie albo i dwie
![]()
Ale my tu od tego jesteśmy.Dół dziś mnie dopadł laski, bo dwa syfy mi wyskoczyły, czyli jak zwykle przed@do @ jeszcze długie 7dni. Sorki za smetny na dobranoc
Ja też w optyce pracuje. Sprzedaje okulary i sama je szlifujeKropelki potrzebne do badania zakładam soczewki opatrunki zależy kto.z czym przyjdzie. I zależy jaka.robotę lekarz na mnie zrzucić. Badania przestrzenne u.dzieci dotyczące sprawdzenia zeza tez.wykonuje. Ale Lubie.swoją prace
Dół dziś mnie dopadł laski, bo dwa syfy mi wyskoczyły, czyli jak zwykle przed@do @ jeszcze długie 7dni. Sorki za smetny na dobranoc