oczekiwanie
Fanka BB :)
U mnie pierwszy raz w czasie kiedy powinna być owu jakiś syfek wyskoczył, coś chyba też hormony swirujaJa zawsze po owulce brzuch wzdety zaparcia wyglądam jak bezdomna zero chęci do niczego... ehh hormony...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie pierwszy raz w czasie kiedy powinna być owu jakiś syfek wyskoczył, coś chyba też hormony swirujaJa zawsze po owulce brzuch wzdety zaparcia wyglądam jak bezdomna zero chęci do niczego... ehh hormony...
Świetna odpowiedź[emoji1]A jak pyta mnie ktoś obcy (bo pracuje w przedszkolu i rodzice często pytają kiedy swoje) to odpowiadam, że moi rodzice są jeszcze za młodzi żeby zostać dziadkami![]()
U mnie pierwszy raz w czasie kiedy powinna być owu jakiś syfek wyskoczył, coś chyba też hormony swiruja![]()
Miejmy nadzieję że nie przyjdzieJa też noszę soczewki. I w porodzie mi to nie przeszkadzało. Ani po również. Także nie wiem czemu okulary. Soczewki noszę też od jakiś 10 lat a okularów nie mam. Chociaż ostatnio też pomyślała że może powinnam sobie zrobić.
A ja leżę i umieram z bólu brzucha [emoji20] przy takich bólach tylko czekam aż mnie zaleje..... podpaske założyłam żeby mnie w nocy nie zaskoczyło. Ale pewnie wstanę rano z potopem i "poplyne" do pracy. Mój mąż pyta co mi jest a ja na to że brzuch. A on pyta czy w ciąży jestem. A nic mu nie mówiłam i nie wie kiedy @ powinnam mieć. No ale fajnie ze świadomy tego że coś mogło być.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To miałaś taka sama sytuację jak ja, tzn u nas czekała na ciąże, ale stosunki kiepskie. Teraz też życzy nam córciTe życzenia są denerwujace zwłaszcza od teściowej teraz życzy corci ( bo synka juz mamy) ale ponad 7 lat temu na wiadomosc o ciąży była mega wsckikla nie byliśmy małżeństwem i nie wierzyła ze to była świadoma decyzja to co sluchalam itd omal nie poronilam z nerwow. Oczywiście jak tylko się urodził synek to juz był jej wnusio z rak mi go wyrywala bo musi się wnusiem nacieszyc . juz teraz relacje są poprawne ale jestem zła na siebie ze wtedy tak to przezywalam
To może to dla nas dobry znakU mnie tak samo! Pisałam o tym kilka postów wcześniej - ech...![]()
Trzymam za was kciuki dziewczynyTo może to dla nas dobry znak![]()