M2b
Fanka BB :)
Ja nie mam pojęciaDziewczyny ponawiam pytanie.
Proszę pomóżcie!!!
Dziewczyny pomóżcie...
Może jednak przełożyć bo czytałam że choroba może za fałszowac wyniki na gorsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam pojęciaDziewczyny ponawiam pytanie.
Proszę pomóżcie!!!
Tadaaammmm!!!!!
![]()
Dziewczyny ponawiam pytanie.
Proszę pomóżcie!!!
Cudowny!!!! SłodziakTadaaammmm!!!!!
![]()
Chyba tak zrobię...Ania może tam zadzwoń w poniedziałek rano i zapytaj?
![]()
Chyba tak zrobię...
Jedne są 25 a drugie 10, te droższe są 10A może test inna czułość?? ja na moim nie mogę się dopatrzec ile ma tego czegoś.... Mam ten z rosman podwójny
Jedne są 25 a drugie 10, te droższe są 10![]()
Dzięki, tylko on uparty jak osiołek i ciągle do pracy lata... Dziś i jutro po 14 godzin...Tak sobie myśle, że to nie wiadomo jak leczyć czy jakieś leki weźmie typu grupek czy inne takie i nie zaburzy badania?! A tak domowymi sposobami to rożnie z tym leczeniem, mój tata stosował taką metodę najpierw kąpiel tzw nasiadówka, czyli jak już siedzisz w wannie to piszczasz gorąca wodę, aż do czerwonej skóry. Wtedy wychodzisz i smarujesz sie kamforą albo tymi maściami typu vick vapo rup ( nie mam pojęcia czy dobrze napisałam ale mam nadzieje ze fonetycznie kojarzysz o co chodzi [emoji12]) plecy, klatkę piersiowa, okolice pęcherza moczowego i stopy, potem ciepła piżamka i skarpety, pod kołderkę i lulu... z pewnością sie wypoci a na drugi dzień po kąpieli będzie dużo lepiej. U nas to działa niesamowicie wiec może i u Was sie sprawdzi [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
![]()