Dokładnie mogę wiedzieć ile? Ostatnio się zorientowałam 450 zł plus badania Hiv, posiew itdPrywatnie niestety, ale nie ma co płakać bo oddam ostatni grosz za wymarzone dwie krechy![]()
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie mogę wiedzieć ile? Ostatnio się zorientowałam 450 zł plus badania Hiv, posiew itdPrywatnie niestety, ale nie ma co płakać bo oddam ostatni grosz za wymarzone dwie krechy![]()
Będzie dobrze kochanaHanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś
mififi04 ten film jest boskiklasyk !
Cheebay ja mam taką książkę po angielsku tydzień po tyg hehe
Jutro idę na betę trochę się martwię trzymajcie kciuki ok
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.
Trzymamy[emoji110] [emoji110] [emoji110]Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.
Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś
Sam zabieg 700 zł. Badań mnóstwo, ale na szczęscie mam ubezpieczenie medyczne i wszystkie miałam w pakiecie, więc nic nie zapłaciłam.Dokładnie mogę wiedzieć ile? Ostatnio się zorientowałam 450 zł plus badania Hiv, posiew itd
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym absolutnie poczekala. Zarodek rozwija sie intensywnie juz od momentu zaplodnienia a nie dopiero od zagniezdzenia.
U Ciebie doszloby do zaplodnienia przed tomografem i ten malusi zarodeczek zostalby narazony na ogromne promieniowanie rentgenowskie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom