matyjka13
Zaangażowana w BB
18dniu kalendarzyk mi pokazuje, że od jutra dni płodne czuje takie pobolewania w dole brzucha ale nie wiem czy to to? Czy może stresW którym dniu zwykle owu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
18dniu kalendarzyk mi pokazuje, że od jutra dni płodne czuje takie pobolewania w dole brzucha ale nie wiem czy to to? Czy może stresW którym dniu zwykle owu?
Ja mam zwykle pobolewanie brzucha i jajnika 2-3 dni przed... ostatnio nagle poczułam taki ból w autobusie, że aż mnie zgięło i na drugi dzień okazało się, że to była owu18dniu kalendarzyk mi pokazuje, że od jutra dni płodne czuje takie pobolewania w dole brzucha ale nie wiem czy to to? Czy może stres
Ja mam zwykle pobolewanie brzucha i jajnika 2-3 dni przed... ostatnio nagle poczułam taki ból w autobusie, że aż mnie zgięło i na drugi dzień okazało się, że to była owu![]()
Dasz radę [emoji6] w domu zawsze jest co robić. Przynajmniej u mnie, dwójka dzieci, pies,kot i mąż [emoji6]No taką mam nadzieję.. przynajmniej będę z Wami na bieżąco [emoji4] o ile w domu nie oszaleje z braku zajęcia..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę [emoji6] w domu zawsze jest co robić. Przynajmniej u mnie, dwójka dzieci, pies,kot i mąż [emoji6]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś 22 dc [emoji3] idziemy łeb w łeb [emoji4] ilu dniowe masz????U mnie jedno dziecko, jeden mąż, jeden pies a mam wrażenie jakby kazdego bylo conajmniej razy dwa
No to czekanie to koszmar, a jeszcze nawet owulacji nie byłoPewnie i u mnie zaczyna się powiem szczerze, że się nie mogę doczekać kiedy będę robiła test
Kciuki będą zaciśnięteOk dziewczyny znalazłam można robić hormony 3-5dc zatem jutro lecę....trzymajcie kciuki za dobre wyniki
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...