reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was dziewczyny, jak są dni wolne to mało pisze bo zawsze tysiąc spraw do zrobienia.
Ale dziś jestem w pracy wiec pisze
tongue.gif

u mnie 22 dc temp poszła w góre czuje czasami takie kłucie jajników i tam w środku mega ciasno mam nadzieje że to dobry zwiastun
smile.gif

reklama
Witam z samego rana dziewczyny :) z miłą checia bym jeszcze pospała ale czas zbierac sie do pracy :(.
Ja też mieszkam z teściem i nie narzekam dogadujemy sie super a i tak wiekszość roku on jest poza domem bo jeździ to tu to tam...szuka zajecia hi hi

jeszcze 3 dni do @ oby nie przyszła.Ostatnim czasem jestem wiecznie śpiąca popołudniami, zobaczymy czy wina to pogody czy moze jakiegos lokatora ;). No i to pieczenie w tej pachwinie w nocy hmmmmm.
Zobaczymy co bedzie.
Kiedy testujesz?

Czuję jakbym miała zaraz @ dostać. Kłuje mnie dziwnie w podbrzuszu i to tak dość mocno. Zaprowadzę dzieci i kupię test.jak ma coś wyjść to wyjdzie po 3 godz nie siusiania. Ale i tak pewnie nic z tego.
Kciuki!! Na pewno bedzie piękny plusik!

Ja kiedyś wysłałam swoje zdjęcie w bieliźnie na maila mojemu, jakoś w początkach znajomości, potem okazało się, że to mail służbowy jego rodziców :-D na szczęście udało mu się usunąć zanim to zobaczyli :-P

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hahahha, ale wpadka :D dobrze ze sie udało usunąć zawczasu ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Witam Was dziewczyny, jak są dni wolne to mało pisze bo zawsze tysiąc spraw do zrobienia.
Ale dziś jestem w pracy wiec pisze
tongue.gif

u mnie 22 dc temp poszła w góre czuje czasami takie kłucie jajników i tam w środku mega ciasno mam nadzieje że to dobry zwiastun
smile.gif

Też w pracy nadrabiam [emoji1] gdzie pracujesz??

Z tą temperatura dobry znak, kiedy masz termin @?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Też w pracy nadrabiam [emoji1] gdzie pracujesz??

Z tą temperatura dobry znak, kiedy masz termin @?

qdkkx1hpzei65q7s.png
w biurze rachunkowym :)

tak do końca to nie wiem kiedy mam termin apka wylicza mi na 15.01. czyli cykl 27 dni
ostatnio miałam 26 dni był to pierwszy cykl po poronieniu, a wcześniej tez miałam 24 dni albo 28 po poronieniu w lipcu miałam np 28 dni a przed lipcem miałam 27-31 dni
ale obstawiam ten 14-15.01 jeżeli temp się utrzyma na tej wysokości do piątku to zatestuje w sobotę.

reklama
w biurze rachunkowym :)

tak do końca to nie wiem kiedy mam termin apka wylicza mi na 15.01. czyli cykl 27 dni
ostatnio miałam 26 dni był to pierwszy cykl po poronieniu, a wcześniej tez miałam 24 dni albo 28 po poronieniu w lipcu miałam np 28 dni a przed lipcem miałam 27-31 dni
No to jeszcze koło tygodnia, to coraz bliżej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry