Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślenie zyczenioweWidzisz my ludzie tacy głupi jesteśmy jak raz uda nam się wygrać złotówkę to myślimy że zaraz milion wygramy...
Ja bym chciala wygrać żeby do Polski wrócić i mieć na start i budowę domu. Wiesz jakiś milion złotych...No dobra pół miliona![]()
No ja tez bym chciala kilka pln wiecej miec na koncie ... no ale cóż mam kredyt jeszcze 16 lat pozostalo wiec narazie marze o drugim boboWidzisz my ludzie tacy głupi jesteśmy jak raz uda nam się wygrać złotówkę to myślimy że zaraz milion wygramy...
Ja bym chciala wygrać żeby do Polski wrócić i mieć na start i budowę domu. Wiesz jakiś milion złotych...No dobra pół miliona![]()
Oczywiście mamy spory kawał ziemi w Polsce (ojcowiznaMyślenie zyczenioweja tam w to nie wierzę i krzyczę na niego jak kupuje losy, wrzucilby do skarbonki, to już ze 100 by była.
A macie w planach powrót do Polszy?
![]()
u mnie tez 22 dcDolaczam do grupy. U mie też 21..dzis już 22 dc
![]()
Witam @la kasica ja też 21dcWitam wszystkie starajace sie , chcialabym dołączyć do was jak oczywiście można .6 cs w tym 1 ciaza biochemiczna aktualnie 21 dc .
Przykro miPoki co zamiast 6 w lotto wolalabym II kreski na tescie miec bo moj syn w tym roku 12 lat juz bedzie miec.A z moim obecnym mezem byloby to 1 dziecko. Bo w pierwszej ciazy tej radosci tak nie czulam bo bylam w zalobie i pochlonieta alkoholem bo nie umialam poradzic sobie ze smiercia mojego.a o ciazy dowiedzialam sie w 11 tyg wlasnie za 2 dni bedzie rocznica 12 smierci ojca mojego syna