S
StorAnia
Gość
Już nie mogę się doczekaćzobaczymy jutro...
Oby było dobrze, będę miała motywację, że może jednak można
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już nie mogę się doczekaćzobaczymy jutro...
Można kochana ja wierzę, że i Tobie i nam wszystkim się uda! Na pewno tak będzie!Już nie mogę się doczekać
Oby było dobrze, będę miała motywację, że może jednak można![]()
Faceci ...właśnie chciałam obejrzeć z mężem film... przebrnął przez napisy... i chrapie tak, że ściany drżą...
właśnie chciałam obejrzeć z mężem film... przebrnął przez napisy... i chrapie tak, że ściany drżą...
Dlaczego w Was jest więcej wiary niż we mnie...Można kochana ja wierzę, że i Tobie i nam wszystkim się uda! Na pewno tak będzie!![]()
dzięki, juz zamowione, bede dzialac. o ile @ w koncu sie pojawi.Ja stosowalam swansona dwa wcześniejsze cykle i juz owu mi się pokazala i sluz, w tym cyklu tej innej firmy i tez maam sluzod 1dc do 16dc ja stosuje
![]()
I popieram Twojego lekarza! Musisz dbać o dzidziuśia[emoji14]Tak.. moja praca polega na 10 h stania na nogach bez możliwości przerwy poza 30minutówką jedną na 10h.. robieniu dostawy czyt. (Dźwiganiu kartonów z mięsem frytkami itd) przebywaniu w mroźni i chłodni? I na linii drive gdzie wahania temp to od 32 stopni na serwisie do minusowych takich jak na dworze w chwili wychylania się do okna drive) więc jak powiedziałam że pracuje jako menadżer w Mc donald to gin mnie zbeształ że wogole chciałam zostać w pracy do marca i kazał odpoczywać..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarza mam super. Wreszcie... z tym że muszę do niego dojechać 20 km.. i przyjmuje w takich spartańskich warunkach ale jest super.I popieram Twojego lekarza! Musisz dbać o dzidziuśia[emoji14]
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom