gabrika
Fanka BB :)
Jakbym zaczela sie zastanawiac to pewnie tych objawów uzbieralabym caly wór heheh poczekaj jak dojde do 10cs wtedy to nawet w dzien @ bede miala objawy ciąży![]()
A ja Ci życzę, żebyś nie doszła do 10 cs
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakbym zaczela sie zastanawiac to pewnie tych objawów uzbieralabym caly wór heheh poczekaj jak dojde do 10cs wtedy to nawet w dzien @ bede miala objawy ciąży![]()
Ale od dewelopera? Bo ny jakbyśmy chcieli jakieś do totalnego remontu, to też wyszloby ok 150 000, na początku nie chcieliśmy z rynku pierwotnego, ale jak przekalkulowalismy, to na deweloperce wychodzi nam taniej, bo przynajmniej mdm dostaliśmy.U mnie 50 m stoi za 150tys. Zobacz jaką różnica
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie od deweloperaAle od dewelopera? Bo ny jakbyśmy chcieli jakieś do totalnego remontu, to też wyszloby ok 150 000, na początku nie chcieliśmy z rynku pierwotnego, ale jak przekalkulowalismy, to na deweloperce wychodzi nam taniej, bo przynajmniej mdm dostaliśmy.
![]()

Moja osmiomiesieczna chrześniaczka tak ma na imię cudowne to prawdaGabrysia przepiękne<3

Masz racje... co mi uświadamia, że moje napięte cycochy to najprawdopodobniej objaw nadchodzące @ [emoji33]Tydzien po owulce to moglo jeszcze nie dojsc do zagniezdzenia. Raczej malo prawdopobne aby byly jakies objawy, no chyba, ze objaw stricte zagniezdzenia.
Ja jestem wg apki 5dpo, nie wiem czy to prawda bo nie robilam testow owu.
3 stycznia mialam pecherzyk 18mm, wg wujka Google 18-22mm to juz dojrzaly ale kiedy pekl to nie wiem. Nie mialam ZADNYCH objawow owulacji w tym cyklu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Magoo, a mnie jeszcze spróbujesz opisać?Leeleeth - wysoka, szczupła blondynka, lubiąca kwiaty, gotowanie i bardzo towarzyska
Pyzunia - okrąglutka, o ciemnych falowanych włosach, jasnej cerze, uśmiechnięta, ciepła, bardzo wrażliwa, akceptująca, tworząca domową, ciepłą atmosferę. dom znacznie ważniejszy od pracy...
Nie, owu to dzien 0, a 1 dpo to zgodnie z nazwa to pierwszy Dzień Po Owulacjia czy dzień owu liczycie jako 1 dpo?
To ja wlasnie nie miałam jaka bakteria tylko ogólna kategoria "bakterie", "grzyby", "leukocyty" i cos tam jeszcze. I laboratorium na miejscu w 5 minut to badanie robiło podczas jeszcze wizyty.Tak dokładnie jaka bakteria i plusiki ile jej.
Ano, ale jak sie chce mieszkać na swoim to nie ma wyjsciaBertha ile? Przecież to strasznie dużo czasu.. jako "staruszka" to spłacisz[emoji20]
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy w Polsce dom i mieszkanie bez kredytow ale co z tego jak tam pracy nie ma![]()