marc
Fanka BB :)
Mam to samo [emoji3] to normalne. Mam 4 cykl starań a co miesiąc prawie wymiotuje[emoji6]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehehe :-) do mnie dzisiaj wróciła @ a nad ranem miałam mdłości
to dopiero :-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam to samo [emoji3] to normalne. Mam 4 cykl starań a co miesiąc prawie wymiotuje[emoji6]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
to dopiero :-)Ja miałam już drugi raz w tym cyklu i też się cieszyłam, a teraz @ się spóźnia, więc to chyba nie owu.Czasem w okresie około owulacyjnym pojawia sie takie plamienie :-)
Ja chyba bym sie cieszyła bo bym wiedziała, ze trzeba działać :-)
Ha! Moja wyprodukowała taki nawet prawie pozytyw! To dopiero jest siła umysłu. To jest Moc!!!Dziewczyny, jak to ostatnio któraś z Was określiła, to nasze głowy są co miesiąc w ciążymoja też jest mimo, że test pokazuje negatyw
![]()
Ehhh, tak to jest z nami babami. Mi się raz na jakiś czas włączyła faza na dzieci, ale po jakimś czasie przechodziło, teraz jak mi się we wrześniu zaczęło i nie przeszło to uznałam, że to znak, że to już czas, ale czy to będzie takie łatwe?Ha! Moja wyprodukowała taki nawet prawie pozytyw! To dopiero jest siła umysłu. To jest Moc!!!
Durne my, ale to tylko mówi o tym, jak bardzo nam zależy... tęsknota ma większą siłę niż się czasem wydaje...
To i mnie opisz :-) chociaz ja sie akurat malo udzielam wiec moze byc trudno he hehej, to tylko taka zabawa, ale co tam... Ciebie akurat wyobrażam sobie jako ciemną blondynkę, dość okrągłą, taką "zażywną" - nie wiem czy znacie takie określenie - energiczna osoba, która wszystko robi z rozmachem, bez wielkich debat...
Ja miałam już drugi raz w tym cyklu i też się cieszyłam, a teraz @ się spóźnia, więc to chyba nie owu.
![]()
No wlasnie, ja tez mam takie fazy i dodatkowo projektuje sobie w glowie cale przyszle zycie i nie moge sie doczekac kiedy sie to spelni. Przez to jeszcze bardziej doluje mnie rzeczywistosc, zwlaszcza praca...Ehhh, tak to jest z nami babami. Mi się raz na jakiś czas włączyła faza na dzieci, ale po jakimś czasie przechodziło, teraz jak mi się we wrześniu zaczęło i nie przeszło to uznałam, że to znak, że to już czas, ale czy to będzie takie łatwe?
![]()
dokładnie - to trudne w przypadku dziewczyn, które mniej piszą albo są od niedawna na forum - jak zauważyłam to więcej było trafionych opisów tych dziewczyn, które są tu często i długo... ale spróbuję - czemu nie, przecież to tylko moje wyobrażenie o Was... Ciebie wyobrażam sobie trochę przekornie jako szczupłą, roześmianą dziewczynę z krótkimi ciemnymi włosami, średniego wzrostu, o dużym zamiłowaniu do nietypowej biżuteriiTo i mnie opisz :-) chociaz ja sie akurat malo udzielam wiec moze byc trudno he he
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom