reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czasem w okresie około owulacyjnym pojawia sie takie plamienie :-)
Ja chyba bym sie cieszyła bo bym wiedziała, ze trzeba działać :-)
Ja miałam już drugi raz w tym cyklu i też się cieszyłam, a teraz @ się spóźnia, więc to chyba nie owu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny, jak to ostatnio któraś z Was określiła, to nasze głowy są co miesiąc w ciąży :p moja też jest mimo, że test pokazuje negatyw :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ha! Moja wyprodukowała taki nawet prawie pozytyw! To dopiero jest siła umysłu. To jest Moc!!!
Durne my, ale to tylko mówi o tym, jak bardzo nam zależy... tęsknota ma większą siłę niż się czasem wydaje...

Tak odnosnie kredytow to z doswiadczenia sprzedawcy moge wam powiedziec ze taki kredyt na 20 lat lub wiecej nie musi byc taki straszny. Oczywiscie wszystko zalezy jaka wam dadza oferte bo koszty mozna znacznie obnizyc i rate ustalic niewielka... ja osobiscie tez bede zmuszona wziasc kredyt bo nasze oszczednosci topnieja wraz ze wzrostem domu :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ha! Moja wyprodukowała taki nawet prawie pozytyw! To dopiero jest siła umysłu. To jest Moc!!!
Durne my, ale to tylko mówi o tym, jak bardzo nam zależy... tęsknota ma większą siłę niż się czasem wydaje...
Ehhh, tak to jest z nami babami. Mi się raz na jakiś czas włączyła faza na dzieci, ale po jakimś czasie przechodziło, teraz jak mi się we wrześniu zaczęło i nie przeszło to uznałam, że to znak, że to już czas, ale czy to będzie takie łatwe?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ehhh, tak to jest z nami babami. Mi się raz na jakiś czas włączyła faza na dzieci, ale po jakimś czasie przechodziło, teraz jak mi się we wrześniu zaczęło i nie przeszło to uznałam, że to znak, że to już czas, ale czy to będzie takie łatwe?

qdkkx1hpzei65q7s.png
No wlasnie, ja tez mam takie fazy i dodatkowo projektuje sobie w glowie cale przyszle zycie i nie moge sie doczekac kiedy sie to spelni. Przez to jeszcze bardziej doluje mnie rzeczywistosc, zwlaszcza praca...

reklama
To i mnie opisz :-) chociaz ja sie akurat malo udzielam wiec moze byc trudno he he

dokładnie - to trudne w przypadku dziewczyn, które mniej piszą albo są od niedawna na forum - jak zauważyłam to więcej było trafionych opisów tych dziewczyn, które są tu często i długo... ale spróbuję - czemu nie, przecież to tylko moje wyobrażenie o Was... Ciebie wyobrażam sobie trochę przekornie jako szczupłą, roześmianą dziewczynę z krótkimi ciemnymi włosami, średniego wzrostu, o dużym zamiłowaniu do nietypowej biżuterii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry