Antonia2016
Fanka BB :)
a czy ta temperatura to ma być juz przed terminem @??? pytam bo w moich ciążach mierzyłam dopiero już wiedząc o nich i rzeczywiscie m iałam 37, ale sama nie wiem kiedy to rośnie w górę? może być że dopiero w dniu @?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czy ta temperatura to ma być juz przed terminem @??? pytam bo w moich ciążach mierzyłam dopiero już wiedząc o nich i rzeczywiscie m iałam 37, ale sama nie wiem kiedy to rośnie w górę? może być że dopiero w dniu @?
No więc staramy sie z partnerem od września....... i NIC!!!! ale jestem dobrej myśli musiałam gdzieś na forum wskoczyć i popisać z kimś kto ma ten sam problem.... bo samemu to ciężko z tym wszystkim![]()
to jak u mnie tylko na odwrótNajgorsze te testy,człowiek się nakręca a potem buuuuuu.....dodam że mam dwie córki Nikola 12 i Nadia 8 a teraz mi się synuś marzy...![]()
Ehh, bo to tak jest jak człowiek za bardzo chce. Muszę skoczyć do apteki po termometr i w kolejnym cyklu będę sprawdzać kiedy owu. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*termin u mnie tez za 2 dni. czekamy a dopóki nie ma jest nadzieja.
tymbardziej ze teraz w tych cyklach staraczkowych oczywiscie dopatruję się objawów. a jak byłam w poprzednich ciążach to objawy przyszły dopiero PO terminie @ więc wiesz.... pamietam wtedy nie wiedząc ze jest sie w ciązy były imprezki, dalekie podróże i człowiek się jakos nie martwił a teraz?![]()
Też chcę córe, będzie parka :-)to jak u mnie tylko na odwrótja mam juz dwójke takich chłopaków i chce córeczki!!!