reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bry :)

Faceci to idioci. Moj wczoraj mi powiedzial, ze chce abysmy wstrzymali starania az nie rozwiaze sie problem z psem. Nosz ku*wa! Oni chyba sobie nie zdaja sprawy z lecacego czasu. My zaczelismy starania w kwietniu a dziecka nadal nie ma. A psem moge sie zajac i w ciazy.
No cycki mi opadaja!!!! [emoji35][emoji35][emoji35]

A teraz pytanie z tych glupich [emoji12]
Wczoraj po przytulankach poszlam siusiu i wylecialo duuuzo brazowego czegos. Nie na papierze, centralnie kapalo do toalety. I teraz sie pytam. WTF?! [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram Spark, mysle, ze to resztki żołnierzykow wraz z plamieniem implantacvyjnym!! :):) bedzie sie dzialo!!

Ale ci fajnie ja mieszkam daleko od mamy:sad:mogę polegać sama na sobie,mężu i dzieciach.też zjadłabym obiadek i mamusi:D
Ja pierwszy raz od ho ho, też zawsze sama robię, ale mojego M dziś nie ma, wraca jutro, nie opłaca mi się robić obiadu dla siebie tylko :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ah te mamy co byśmy bez nich zrobili [emoji57] mam większy kontakt z mama jak z Tata.. wie więcej [emoji57] u Was jak to jest?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też, ja nie miałam dobrego kontaktu z tatą, zanim się wyprowadziłam, to było ciężko, teraz rzadko się widzimy, więc jest raczej ok, ale mało rozmawiamy, nie umiemy sobą normalnie rozmawiać. Trochę to przykre, ale cóż... I nie powiem, bo odbiło się to na moich relacjach z facetami i na tym jaka jestem.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry