Witaj w gronie staraczek[emoji14] powiedz nam coś więcej o SobieA witam wszystkie Panie <których nie znam... dołączyłam dzisiaj...![]()
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w gronie staraczek[emoji14] powiedz nam coś więcej o SobieA witam wszystkie Panie <których nie znam... dołączyłam dzisiaj...![]()
Mój robił 30 listopada. Teraz zrobi 23 i żyje :nie zabiło go to przerażające doświadczenieWidzisz jeżeli facetowi zależy to powinien to zrobić bez żadnego Ale... nikt nie zrozumie facetów [emoji44]
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też bez niczego zrobił badanie. Wiesz to ich duma[emoji14]Mój robił 30 listopada. Teraz zrobi 23 i żyje :nie zabiło go to przerażające doświadczenie![]()
Może test?Mam dwie córki 12 i 8 lat ,od września staramy sie o dzidzie ....jak narazie nicdzisiaj 28dc cykle 28-30 dni, więc czekam
Witaj natka a ile masz lat?Mam dwie córki 12 i 8 lat ,od września staramy sie o dzidzie ....jak narazie nicdzisiaj 28dc cykle 28-30 dni, więc czekam
W takim razie trzymam kciuki za pozytywny testNO właśnie nie kupiłam,strach mnie obleciał.... wole się jeszcze pocieszyć ze dwa dni.... chocią zawsze przynajmniej dwa czekały w szufladzie....