Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emsi, proste że najlepiej, ta ciepła woda, piana, goły cyc... [emoji23]
Paraplu, ty mnie kiedyś wykończysz tymi swoimi tekstami [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Dziewczyny, gdzie wy ten śnieg macie, u mnie susza i pizgawica [emoji24]
![]()
Ja jsk stringi założę to czuję się jak baleron![]()
przecież to nie chodzi o to czy stringi, czy bawełniane - osobiście noszę również tylko bawełniane..Kochana powiem Ci, że kilka lat temu strasznie lubiłam sexy bieliznę ale przez to, że kuciamba (hahaha @Paraplu jesteś najlepsza) nie oddychala za dobrze bo materiały tych sexi majtusiow nie należą do najbardziej naturalnych to miałam okropne infekcje baaardzo często. Odkad noszę TYLKO bawełniane (bądź co bądź mało sexy) majtki nie miałam żadnej infekcji tfu tfu jakieś 2 lata. Sukces. Czasem założę jak chce męża skusić ale to 5 min i już lecą na podłogę
![]()
Emsi, proste że najlepiej, ta ciepła woda, piana, goły cyc... [emoji23]
Paraplu, ty mnie kiedyś wykończysz tymi swoimi tekstami [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Dziewczyny, gdzie wy ten śnieg macie, u mnie susza i pizgawica [emoji24]
![]()
Witam [emoji3]
Mam na imię Paulina
jestem tu nowa[emoji6] nie dawno wyszłam za maż i z mężem zaczęliśmy starać się o dziecko [emoji6]
Jest to nasz pierwszy cykl starań.
Ponieważ nie mamy w tym żadnych doświadczeń zwracam się do was o rady i informacje.
@ miałam 27. Owulacja 10 czułam w ten dzień ból brzucha.
Dziś w nocy obudziłam się bo jest mi nie dobre ale wydaje mi się że na takie objawy jest za wczesnie. Co wy uważacie?
Dni dłuża się strasznie do terminu przewidywanej @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom