reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dwa kilo kochana to nic :-) :) chociaż ty chudzinki to każdy kilogram widać :)
No u mnie bardzo widać, także wiesz...

qdkkx1hpzei65q7s.png

hej u nas nocka fajna, kokon zdal egzamin, maly sie nie nie wybudzal na grandzenie, tylko na cyca i szedl spac dalej takze jestem wyspana i wypoczeta :) on chyba tez, choc oczywiscie teraz jest po cycu i spi :D jem amciu i ide po herbatke ;)
u nas tak napadalo sniegu, ze hej, cala noc sypalo!!! jest bialo, ale temp na plusie wiec....

No ja podbrzusze czuje już trzeci dzień... takie lekkie pobolewanie a dodam że ja żadnych objawów @ nigdy nie mam przychodzi nie zapowiedziana.... :) A Ja wręcz przeciwnie śluzy dośc troche, taka mokra jestem że tak to ujmę..... a przedwczoraj tak mnie coś w poch..... zakuło że aż mnie w pół zgieło.....

Nimitii, nie przejmuj się ginem, dziewczyny mają rację, skoro cokolwiek u Ciebie znalazł, to znaczy, że jest dobrze ,na tym etapie u większości kobiet nic. Ie widać, dlatego najlepiej iść do gina najwcześniej w 6 tygodniu, wtedy ma się pewność. Jak się będziesz teraz stresować, to nic dobrego z tego nie będzie. Głowa do góry i zrób betę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Boli Cię bo dobrze radze staraczka?
Tobie juz więcej niczego nie napisze. Wszystko traktujesz jak atak. Nie potrafisz znieść krytyki ani dobrej rady. Strasznie kluje Cię czyjeś szczęście i sukces.
Nikt jeszcze z zazdrości, miłości nie urodził...
Przeczytaj mój następny post do Nimitii. Zresztą, nie interesuje mnie to co masz mi do powiedzenia. Przepraszam, ale to nie mój poziom :)

No ja podbrzusze czuje już trzeci dzień... takie lekkie pobolewanie a dodam że ja żadnych objawów @ nigdy nie mam przychodzi nie zapowiedziana.... :) A Ja wręcz przeciwnie śluzy dośc troche, taka mokra jestem że tak to ujmę..... a przedwczoraj tak mnie coś w poch..... zakuło że aż mnie w pół zgieło.....
Ja oprócz tego, że cmi mnie podbrzusze w sumie od owulacji i co jakiś czas czuje któryś jajnik, ale raczej lewy to nic więcej. Ani widu, ani słychu. Ja też nie mam objawów @ więc trudno stwierdzić co i jak.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry