Emsi*
Fanka BB :)
Ania przy tak dużej ilości osób zawsze ktoś taki się znajdzie. Pech, że padło na Ciebie....nie przejmuj się tylko plsJa mam dość. Nie potrzebuje być obrażana!!!
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania przy tak dużej ilości osób zawsze ktoś taki się znajdzie. Pech, że padło na Ciebie....nie przejmuj się tylko plsJa mam dość. Nie potrzebuje być obrażana!!!
Ja uwielbiałam chodzic na zumbe w tej miejscowości gdzie mieszkałam ale się przeprowadziliśmy i tu nie mogę takich fajnych zajęć znaleźć. Byłam w różnych klubach na zumbie i mi się średnio podobało. Dobrze poprowadzona zumba takiego Powera dajeKochana, ja właśnie sama chodziłam, koleżanka pochodziła przez chwilę i przestała, także dlatego było mi ciężko. Chodziłam do takiego małego klubu, dwie salki tylko, ale atmosfera super, dlatego muszę tam wrócić. Ale tak, jak mówisz, jak z moim nie mieszkałam, to byłam szczuplejsza, w 3 lata przybyło mi 4 kg :-/
![]()
Możesz brac antybiotyk w ciazy spokojnie,dzidzius sie pojawi glowka w gore w 6tygByłam na porodówce w związku z tą chorobą. Chyba znowu nic z tego(( jest tak samo jak w poprzedniej ciąży. Powinnam być dzisiaj w 5 tc a jestem według usg w 4 tc. Na początku nawet nie umiał znaleźć zarodka dopiero potem znalazł.
Chyba nie jest mi dane być mamą. Moge iść normalnie do lekarza po antybiotyk.
Ja też jestem przeciwniczka antybiotyków. To ostatecznosc!!!Nimitii czekamy na bete. Idz do lekarza i powiedz, ze jestes w ciazy. Da Ci cos co mozesz. Czemu od razu antybiotyk? Jestem ogromna przeciwniczka. Poza tym jesli to wirus to i tak nic antybiotyk nie moze. A lekarz... nawet nie bede komentowala. Buzka :*
Ja właśnie nigdy na zumbie nie byłam :-) ale chyba jak się rozruszam trochę, to się wybiorę :-)Ja uwielbiałam chodzic na zumbe w tej miejscowości gdzie mieszkałam ale się przeprowadziliśmy i tu nie mogę takich fajnych zajęć znaleźć. Byłam w różnych klubach na zumbie i mi się średnio podobało. Dobrze poprowadzona zumba takiego Powera daje![]()
Kakaowe oczkoHaha jak szynka wedzonka [emoji23]
A widzisz, tez mialam bardzo czesto infekcje. Uspokoilo sie jak wszystkie majciochy zmienilam na bawelniane i jak zamias golic to zaczelam strzyc trawniczek [emoji23]
Czyscirowy....leze i kwicze [emoji23][emoji173]️
Ogolnie nie czaje jak w nich komus jest wygodnie [emoji848] ja mam chyba za delikatne kakaowe oczko [emoji23] bo jak kiedys zalozylam to czulam, ze mnie podlaznily. Nie posiadam ani jednej pary czyscirowow [emoji12]
Kurcze zamiast na pierwsza randke na kawe to do lozka moglam od razu zaciagnac K. Glupia, powinnam wiedziec, ze najlepiej tak zachodzi sie w ciaze. Teraz to juz po ptokach
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom