reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe dzięki :-) ale moj mąż chyba nie ma ochoty :-)
Hehe :) Mój wczoraj też przyszedł z pracy taaaki zmęczony, odrazu w drzwiach mi oznajmił, że boli go głowa dzisiaj :biggrin2: Parę zaczepniaków i ruszył do akcji :tak: Także tego... Do dzieła :) a później stwierdził, że jak jutro tak zrobię to oskarży mnie o gwałt i zamknie się w łazience :-D

reklama
Hehe :) Mój wczoraj też przyszedł z pracy taaaki zmęczony, odrazu w drzwiach mi oznajmił, że boli go głowa dzisiaj :biggrin2: Parę zaczepniaków i ruszył do akcji :tak: Także tego... Do dzieła :) a później stwierdził, że jak jutro tak zrobię to oskarży mnie o gwałt i zamknie się w łazience :-D
Haha :laugh2:

U nas ferie od tego pon, jadą ostatni tydz stycznia :/ a ja bakteria teraz...:/
Osz Ty...łódź też idzie od poniedziałku to myślałam, że może u Was inaczej.
No to lipa. Musisz pomyśleć, na spokojnie i tak masz czas żeby zaliczyć bakterie.
A powiedz mi nie możesz tego hsg zrobić w innym.szpitalu? Czy chcesz tylko u swojego gina?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak w ogóle to mam wspaniałego męża, naprawdę (oprócz oskarżania o gwałt :p ). Zaraz po ślubie dowiedzieliśmy się o tych moich mięśniakach, torbielach, itd. Całe dwa lata nigdy nie zwątpił, że nam się uda. Był przy mnie zawsze, po opercji, przd, po kuracji Esmyą, przy krwotokach... Zawsze. A teraz jak doszła tarczyca i te inne dziady stwierdził "Ty jesteś taka malutka, a takie okropne cholery się ciebie czepiają". I chyba Ci nasi faceci to taka największa podpora w tym wszystkim... Bo to co oni z nami teraz przechodzą... :tak:

Osz Ty...łódź też idzie od poniedziałku to myślałam, że może u Was inaczej.
No to lipa. Musisz pomyśleć, na spokojnie i tak masz czas żeby zaliczyć bakterie.
A powiedz mi nie możesz tego hsg zrobić w innym.szpitalu? Czy chcesz tylko u swojego gina?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
W innym szpitalu czekanie ookoło 4 miesięcy :/ mój lekarz chciał "po znajomości" mi zrobić bez czekania...

To miałaś fajnie :-D moj ucieka- mowi, ze chce, pracuje 2 na 2 wraca z pracy około 1-2 w nocy i juz dupa :-( w czasie wolnego robimy klatkę schodowa i tez zmęczony , chory i tez dupa:-( zaczepiałam go w nocy - nic. Normalnie mam ochotę wrzeszczeć, krzyczeć i uciec. Trochę dzisiaj mam załamania heh

A tak w ogóle to mam wspaniałego męża, naprawdę (oprócz oskarżania o gwałt :p ). Zaraz po ślubie dowiedzieliśmy się o tych moich mięśniakach, torbielach, itd. Całe dwa lata nigdy nie zwątpił, że nam się uda. Był przy mnie zawsze, po opercji, przd, po kuracji Esmyą, przy krwotokach... Zawsze. A teraz jak doszła tarczyca i te inne dziady stwierdził "Ty jesteś taka malutka, a takie okropne cholery się ciebie czepiają". I chyba Ci nasi faceci to taka największa podpora w tym wszystkim... Bo to co oni z nami teraz przechodzą... :tak:
Fajny facet

reklama
Do góry