judytka777
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny.ja jak zwykle kawka no ale dziś jeszcze pod kołderką.jeden syn spi a drugi razem z tatusiem na zawody pojechali także trochę spokoju.U mnie już ferie się zaczęły więc chwila oddechu od szkoły
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajny prezencik dla dziadków.super!!!ja nawet jak bym była i miała dac taki prezent to raczej aż takiej radości by nie było.moja mama uważa że nie potrzebne mi trzecie dziecko przecież moje chłopcy już tacy duzi i odchowane więc po co mi znowu od początku to wszystko.ale wiem ze jak juz będzie dzidziuś to troche się ucieszyJa na dzien babci i dziadka jak jutro potwierdzi sie beta chce kupic takie skarpeto buciki zapakowac je i dac w prezencieCiekawa jestem reakcji

Ja w pierwszą ciążę zaszlam ,,przypadkiem"Mam pytanie a jak u Was dziewczyny było z pierwszą ciążą długo się starałyście?
w drugą zaszlam w ok 5 cyklu ale wtedy jakoś specjalnie się bardzo nie staraliśmy.nie obserwowałam swojego organizmu ani nic.A teraz też 5 cykl się staram oby teraz już się udalo
Mi niestety zostaje telefon bo nie mamy nikogo na miejscu ale myślę, że będzie radocha. U mnie w domu to już w ogóle bo będzie pierwszeJa na dzien babci i dziadka jak jutro potwierdzi sie beta chce kupic takie skarpeto buciki zapakowac je i dac w prezencieCiekawa jestem reakcji
Ja chcejesli ktoras mnie chce na fb to dac znac, wysle na priv dane