Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też chcę Ciebie lux co prawda rzadko bywam ostatnio na fb bo Bb muszę nadrabiaćide zaszykowac obiad, potem oblece watek i zobacze ktore dokladnie chcialy mnie na fb, bo moglam niechcacy ktoras ominac![]()
O! Bardzo ciekawy temat. Podeslesz jakoś link do wiadomości na ten temat?Dzień dobry dziewczynki! Naczytałam się dziś o negatywnym wpływie lotu samolotem we wcześniej ciąży. Mu lecimy do Polski na początku lutego i się boję teraz.
Podobno zmiany ciśnienia źle wpływają na rozwój płodu![]()
Muszko ja lecialam samolotem w 5tc nic się nie stało nie martw się. To chodzi bardziej i prace stuardess ponieważ one z tym mają do czynienia na codzień i chodzi o ciśnienie w kabinie itd.Dzień dobry dziewczynki! Naczytałam się dziś o negatywnym wpływie lotu samolotem we wcześniej ciąży. Mu lecimy do Polski na początku lutego i się boję teraz.
Podobno zmiany ciśnienia źle wpływają na rozwój płodu![]()
Ja chcę :-)jesli ktoras mnie chce na fb to dac znac, wysle na priv dane
Dawaj!Ijaaa Paraplu też bym chętnie zobaczyła jak wyglądasz [emoji16] i Spark i Bulbasek i Windy [emoji6][emoji3] ja w razie czego też mogę swojego FB podać, nie mam nic do ukrycia [emoji23]
U mnie dziś znów śnieg napadał [emoji7] muszę małego na sanki zabrać [emoji3]
Ktoś dzisiaj albo jutro testuje??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakby ktoś chciał to i ja też mogę podesłać swój linkOgólnie mi też możecie popodsyłac swoje linki :-)
![]()
O kurcze super jeden problem z głowy a czym robiłaś octeniseptem?malemu odpadl dzis pepek![]()
To jeszcze ja [emoji6]Ja jestem na polu walki [emoji23] czekam na Ciebie [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom