Agatusia1
Fanka BB :)
Boli mnie brzuch jak na @ a jeszcze mam z tydzien... mam ochote juz testowac ale wiem ze jest za wczesnie![]()
Ja też już bym chciała zrobić test ...... zwariuje do 22.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boli mnie brzuch jak na @ a jeszcze mam z tydzien... mam ochote juz testowac ale wiem ze jest za wczesnie![]()
Zaznaczam to jest test OWULACYJNY [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam wrazenie, ze staraczkom IQ spada do zera [emoji23] nie mam ciazowego to se siknelam owulacyjny, a co! [emoji23]
![]()
Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To coś mi się pomyliło :-) ooo, ja chyba też jednak dziś test kupię... Jak sobie liczyłam, to jeśli JAKIMŚ CUDEM jestem w ciąży, to też bym miała termin na 28, moja mama ma wtedy urodzinySroda-czwartek termin @ [emoji12]
Jakos 28 wrzesnia chyba wychodzi.
oj tak, co ja sie nasluchalam od niektorych, ze tak pozno, ze co, ze majac 30 lat skonczone rodze....ale to moja sprawa, kiedy zajde, w kolejna ciaze chce zajsc za kilka lat i co, wtedy tez mi ktos dowali, ze jestem za stara, bo bede przed 40-stka? ehhh, szkoda, ze ludzie musza zajmowac sie zyciem innych, chyba maja za malo swoich problemowa tym akurat najmniej się przejmuj... rodzą nastolatki - źle, rodzisz więcej niż 1 dziecko - źle, rodzisz mając trochę więcej lat - też źle... teraz takie dziwne czasy - wszyscy powinni się dopasować - urodzić jedno dziecko między 25 a 30 i nie zawracać dalej głowy...
a przecież kiedyś normalne było, że za mąż wychodziły dziewczyny 14-15-letnie i rodziły dzieci, a ostatnie często rodziły się koło 50... i nie trzeba było hormonalnej terapii zastępczej, cudów - niewidów... organizm sam wygaszał odpowiednie funkcje w odpowiednim czasie...
O ja!!! Trzymam kciukiJutro chce sobie siknac, 12dpo.
W czwartek jedziemy do Polszy i chce wiedziec czy moge jakies energetyki pic jak bede kierowac.
Nie jestem pewna, czy na te pinki dziewczyny nie narzekały czasem. Dziewczyny, mam rację, czy pomyliłam coś??Pink test- domowe laboratorium czy jakoś tak.
testuj testujTo coś mi się pomyliło :-) ooo, ja chyba też jednak dziś test kupię... Jak sobie liczyłam, to jeśli JAKIMŚ CUDEM jestem w ciąży, to też bym miała termin na 28, moja mama ma wtedy urodzinyu
![]()
ja nie lubie pinka, pepino i amil, polecam nordtest i naprawde to jedyny, ktory jest super jak dla mnieNie jestem pewna, czy na te pinki dziewczyny nie narzekały czasem. Dziewczyny, mam rację, czy pomyliłam coś??
![]()
Szczerze to nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu, bo przytulanki były tylko raz po 12 godzinach od testu owulacyjnego pozytywnego![]()
Ale po owulacji jestem wiec powinna być już dużo wyższa.. termin zagnieżdżenia mam wg kalendarza na jutro wiec jak w środę temp nie urośnie to cykl stracony [emoji27] zreszta moje dwa pryszcze juz wyskoczyły a one zawsze zwiastują @
Dużo zdrówka dla Ciebie [emoji8]
U mnie też zawsze bolaly przed @, więc wiedziałam, że się zbliża, a teraz jak biorę kwas foliowy, to np w zeszłym cyklu bolaly mnie tylko sutki, a w tym bolaly mnie sutki i w zeszłym tygodniu ból przeszedł, za to przedwczoraj zaczęły boleć całe piersi, także fiksują na maksa, nie ogarniam.
![]()
Wczoraj byłam w odwiedziny u miesieczniqka [emoji177] ale ja już bym chciała...
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie ze ja nie lubię suszi?Wszyscy uważają mnie za świra![]()
![]()
Nie sugeruje sie nim bo mam wrazenie, ze te testy zawsze pokazuja 2 kreski![]()
Jakos 28 wrzesnia chyba wychodzi.