Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja za to mam barana... i cxzasem faktycznie z niego baran.
W wielu firmach nawet z ttych urlopów sie nie korzysta bo można premii nie dostać w miesiącu urlopu a czasem to juz rata kredytu w plecy. Podpisujesz tylko kwit ze dostałes za urlop kase której często też się nawet nie dostaje hehe
No niestety w małych miejscowościach czasie nie ma lepszych opcji a każdy rodzinę na utrzymaniu ma. To ludzie ludziom zgotowali taki los ale ja zawsze mówię ze fortuna kołem się toczyi to moim zdaniem jest chamstwo... które nota bene nie byłoby możliwe, gdyby nie było osób, które się na to godzą...
U mnie ja Bliźniak a mój ukochany Skorpion. Żyjemy razem wspaniale , ale to mnie wszędzie pełno i jestem takim dobrym duchem pelnym optymizmu. On opanowany i poważny realista. Czasem jest konfrontacja charakterów lecz szybko jest zgodawiele sie od siebie uczymy
![]()
Paraplu, podziwiam i bije pokłony [emoji23]5 lat ze skorpionem, powiadasz.
To pomysl co ja przechodze bedac od 28 lat, 24h na dobe i to w swojej glowie ze skorpionem, bez mozliwosci ucieczki, urlopu na zadanie, czy chociazby wyjscia do innego pokoju [emoji23] to dopiero masakra [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom