Spark
Fanka BB :)
Właśnie też nie wiem czy uzupełniać sobie tą od gabriki czy uzupełniasz tą od AleksandyDziewczyny to jak robimy z tą tabelka ? Mam uzupełniać ta co dostałam od Aleksandry,czy będzie nowa i każda będzie sama się wpisywać??.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie też nie wiem czy uzupełniać sobie tą od gabriki czy uzupełniasz tą od AleksandyDziewczyny to jak robimy z tą tabelka ? Mam uzupełniać ta co dostałam od Aleksandry,czy będzie nowa i każda będzie sama się wpisywać??.
Ahh sorki ja to znowu pochrzanilam.. Mialam dostac do soboty 31 grudnia a dopiero test wyszedl pozytywny w piatek 6 stycznia lekko.. Bo blada kreseczka. Potem w niedziele powtorzylam 8 stycznia to tez bylabkada kreska, w pon wybralam sie na bete i byla 362. Tu slaba krecha a tu taka beta hehe.. I juz wiedzialam.. W czwartek mam wizyte na potwierdzenie ciazy.. Troche sie boje bo w pazdzierniku mialam poronienie zatrzymane.
Ania czyli dopiero po 6 dniach od terminu @ wyszedł pozytywny, a wcześniej robiłaś? Masz regularne cykle?Ahh sorki ja to znowu pochrzanilam.. Mialam dostac do soboty 31 grudnia a dopiero test wyszedl pozytywny w piatek 6 stycznia lekko.. Bo blada kreseczka. Potem w niedziele powtorzylam 8 stycznia to tez bylabkada kreska, w pon wybralam sie na bete i byla 362. Tu slaba krecha a tu taka beta hehe.. I juz wiedzialam.. W czwartek mam wizyte na potwierdzenie ciazy.. Troche sie boje bo w pazdzierniku mialam poronienie zatrzymane.
Za wcześnie :*
Ja jestem za nową tylko nie wiem czy będę umiała [emoji44]
Ale to prościutkie
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie też nie wiem czy uzupełniać sobie tą od gabriki czy uzupełniasz tą od AleksandyJak chcecie
![]()
Za wcześnie :*
A jak długie masz cyk
Ania czyli dopiero po 6 dniach od terminu @ wyszedł pozytywny, a wcześniej robiłaś? Masz regularne cykle?
Mój też Panna, ja Koziorożec- nie wiem które z nas ma gorzej![]()
10 dni po owu to minimum. A czasem dopiero wyjdzie po 12 i więcej. Poczekaj do 25.Może spróbuję pod koniec tygodnia. A jak dam rade wytrzymac to 25 stycznia w dzień @. Strasznie dłuży się to czekanie. Jak wy sobie z tym radzicie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom