Spark
Fanka BB :)
Lubię takie myślenie ! :*Wracam z obozu do domu. Czytam Was i ufff udało się nadrobić. Mimo że nie czuje owu, wręcz przeciwnie, myślę że to cykl bezowu, to i tak chyba co drugi dzień zbałamucę swojegoA nóż widelec
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lubię takie myślenie ! :*Wracam z obozu do domu. Czytam Was i ufff udało się nadrobić. Mimo że nie czuje owu, wręcz przeciwnie, myślę że to cykl bezowu, to i tak chyba co drugi dzień zbałamucę swojegoA nóż widelec
![]()
Nie rozumiem po co komplikować tą sprawę z tabelka... Ale jak tam chcecie, mnie to ryba, najwyżej będę was wypytywac o testowanie [emoji1]
![]()
Kochana dziekuje Ci za odpowiedz, my mamy juz jedna córeczkę poczęta naturalnie po około roku starań, dlatego w gp powiedziano nam ze na badaniach niestety konczy sie ich pomoc.. teraz chodze prywatnie, czekam na drugi dzien cyklu i zaczynam brać progesteron bo endometrium do tego nie za duże , miedzy 8-12 dc ide do lekarza ma usg z wszystkimi wynikami i zobaczę co powie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam podobnie.... Przekichane.Nie rozumiem po co komplikować tą sprawę z tabelka... Ale jak tam chcecie, mnie to ryba, najwyżej będę was wypytywac o testowanie [emoji1]
Spark, ja mam permanentą anemie od 5 roku życia, jak poszłam w wieku 7 lat na morfologie, która robiłam co rok, lekarz widząc moje wyniki powiedział jedno. Przy mnie. "z takim zelazem to powinna już w grobie leżeć"... Czad. I tak cały czas, żelazo non stop uzupełniane, bo inaczej nie idzie funkcjonować... Potrafiłam w lipcu w upały po 35 stopni spać w dzień pod kocem. Tragedia. Teraz już lepiej, ale co przeżyłam ją i moi rodzice to ich....
![]()
Dopiero wracasz?!Wracam z obozu do domu. Czytam Was i ufff udało się nadrobić. Mimo że nie czuje owu, wręcz przeciwnie, myślę że to cykl bezowu, to i tak chyba co drugi dzień zbałamucę swojegoA nóż widelec
![]()
A twój mężczyzna ma szansę jakoś Ci pomóc? Ściskam Cię mocno, oby szybko się polepszyło!
Jak zaczęłam miesiączkowac to było dopiero. Ło matko. U mnie się porawialo po suplementacji, szłam na kontrolę i ok. Kolejna po miesiącu - jak łeb na szyję. Teraz obstawiam słabą wchłanialnosc, nie to żelazo dawali mi co trzeba. Ale to inne czasy były i miescina nie za duża więc co tu wymagać. Jak chodziłam na kontrolę postawy, to mój lekarz rodzinny na mój skrzywiony kręgosłup mówił "no taka jej uroda" [emoji1]O kurde... Wcześnie... Ja moją odkryłam w wieku 16 lat chyba...Co lekarz to inne żelazo bo co kilka miesięcy to gorzej mimo brania tabletek... W czasie miesiączki mdlałam co krok bo traciłam jeszcze krew... do tego hipotonia- masakra jakaś. W @ jak ciepło to nigdzie sama nie mogłam bo zaraz przytomność traciłam. Moja mama jak widziała krew z nosa to już drgawek dostawała- do dzisiaj tak ma i krzyczy, że mam iść do lekarza, mimo, że teraz krwawienie raz na kilka miesięcy, także to nic takiego, wtedy co kilka tygodni.
WpisanaNatalia, 26, 1cs, 2 dziecko :-) terminu @ nie podaje, bo wiadomo :-) dzięki!
![]()
Nie kochana pewnie nie ma różnicy. Pytam bo chciałam kupić ale wole stacjonarnie stąd chciałam wiedzieć czy są dostępne .Nie do końca musi być nielegalne, bo ja pracowałam w Sądzie i tam co prawda wysluga była, ale umowy na zastępstwo były jak smieciowe, premii nie przyznawali, bo kierowniczka administracji do swojej kieszeni pcha, urlopu więcej niż 5 dni z rzędu nie dostaniesz, bo podobno na zastępstwo się nie należy, chociaż to nie jest prawdą... I wiele innych. Najciemniej niestety pod latarnią.
Ja myślę, że szybciej będzie jak zrobi się nową, bo się nie doczekamy. To nie jest jakaś duża filozofia.
W aptece, a to różnica jakaś? :-)
Toż to złoty strzał, a nie niepokalane poczęcie :-)
![]()