reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie kochane nadrobię Wam za chwilę ale chciałam Wam napisać, że jestem po monitoringu ... wszystko ok jajco 21mm i gin mówi, że lada chwila pęknie aby brać wino i do domu, do męża ... a mąż w pracy będzie jutro rano :/ i będę musiała sie spoznic rano do pracy żeby go zdarzyć wykorzystać. Jak myślicie zdążę ?

Następny monitoring w piątek.

Nessi mam do Ciebie pytanie. Nie widzę już Twojego wykresu ze szczęśliwego cyklu na ovufriend wiec powiedz mi kochana w którym dniu cyklu byłaś na monitoringu i jak duże miałaś jajko ? I kiedy potem owu? Dzięki z góry [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Monitoring zaczęłam bodajże 11 dc, bo się wystraszyłam, że owu będzie szybciej. Cykle co 27-28 dni.
1 monit 11dc : jajca 13,40 mm i 13,50mm
2 monit 15dc: jajca: 22mm, 21mm, 18mm (prawdopodobna owulacja)
3 monit 17dc: jajca pękły.

Proszę:

reklama
Witajcie Kochane! Chciałbym do Was dołączyć. Lanvin mnie zachęciła tym forum.Juz na jednym się poznalysmy i razem byłyśmy w pierwszych naszych ciążach od początku do końca.Moze i tym razem będziemy miały szczęście ponownie mieć dzieciaczki z tego samego roku :-)Mam dziwne przeczucie, że mogę być teraz w ciąży albo sobie wkrecam i swiruje już.W piątek mam mieć@.Piersi bolą bardziej niż zwykle.Dodam,że mam bardzo regularne okresy co 28dni i zawsze mam tylko jeden dzień bólu brzucha kiedy jest owulacji i na koniec okresu.Dzisiaj miałam lekkie krwawienie najpierw różowe,a później brązowe.Nie wiem czym się sugerować na pewno brak @ przesadzi o wszystkim :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry