magoo
Fanka BB :)
TulęNie badalam. Badalam tylko tsh i prolaktyne. Te są w porządku. Będę musiała się wybrać do lekarza.
Tak robiłam... dzisiaj prawie nic nie widać
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TulęNie badalam. Badalam tylko tsh i prolaktyne. Te są w porządku. Będę musiała się wybrać do lekarza.
Tak robiłam... dzisiaj prawie nic nie widać
Siwa bardzo mi przykro [emoji17] trzymaj się kochanaDziewczyny ja wsiadam...
Przed chwilą krew na papierze...
Kreska na teście ledwo widoczna a więc mamy powtórkę z rozrywki
Czułam że to za piękne by mogło być prawdziwe.
Emsi dokładnie ! I te gadanie "natura wie co robi" może i wie ale niech sobie w d..Siwa bardzo mi przykro [emoji17] trzymaj się kochana
Prepraszam ale musze to napisac .... jak mnie takie sytuacje strasznie wkurzają...[emoji35] to jest okrutne dla człowieka takie "dam Ci troszkę tak na chwilkę i Ci zaraz zabiorę"
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Oby! [emoji1]Lanvin /Natalko ja też mam taką nadzieję i pewnie znów z terminami na październik![]()
Jak @ się nie pojawi, to w sobotę.@Anka_1985 tak, już powinna wyjść po tyllu dniach od owu
@Lanvin kiedy znów testujesz?
@StorAnia dobrze, że walczyszpewnie, tchórze niech tracą
@Paraplu haha same pozytywy
@SałatkaOwocowa - ktoś wie, co u niej?
@Megan22 żyjesz? Chwal się jak maluch, który to już tydzień, płeć już wiadoma ?![]()
To ja już nie wiem jaka może być przyczyna... :-/Mam tak od owu (jeśli w ogóle była, bo nie sprawdzałam)
Też myślałam, że to może torbiele, ale z tego co @StorAnia opowiadała, to są to zupełnie inne odczucia
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Też myślałam o castangusie. Ty bierzesz?? Można to z dongiem łączyć?Jak bedziesz w polszy to kup w aptece Castagnus. Fajnie reguluje cykl. Poprawia progesteron i obniza prolaktyne.
Pomysl tez o Q10, wplywa na jakosc jaj [emoji6]
Niee, niemożliwe... Rób betę!!Dziewczyny ja wsiadam...
Pokaż nam test.Żywa krew, niedużo. Ale ten test.... serio już prawie nic nie widać. Poczekam jeszcze choć już wiem że dupa... nie mam jak na IP jechać. Jadę właśnie do pracy. M. Ma drugie zmiany także będę sama z małym.
Aha... dzisiaj jest nasza 3 rocznica ślubu... los to suka[emoji24]
Jesteś pewna???Dziewczyny ja wsiadam...
A może jednak będzie dobrze??? Jedz do lekarza, choćby z małym!Żywa krew, niedużo. Ale ten test.... serio już prawie nic nie widać. Poczekam jeszcze choć już wiem że dupa... nie mam jak na IP jechać. Jadę właśnie do pracy. M. Ma drugie zmiany także będę sama z małym.
Aha... dzisiaj jest nasza 3 rocznica ślubu... los to suka[emoji24]
Mnie np brzuch nie boli, więc to nie jest tak, że jak brzuch boli to ciazaMnie brzuch boli nie ustanie sama sobie chyba wkręcam ciążę heh ale zawsze miałam pryszcze a teraz o dziwo cisza z córką miałam super cerę cała ciążę