Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem, jak przy tych tabletkach, ale... dużo zależy od tego czy się sama oczyściłaś czy było łyżeczkowanie. Jak sama, to możesz od razu, jak łyżeczkowanie to odczekaj 2-3cykle. ja zaszłam z wpadki od razu po lyzeczkowaniu i z tego powodu miałam łożysko przodujące- niebezpieczne na życia matki i dziecka jeśli się odklei, a córka wcześniak hipotrofikWitajcie :-) tyle sie tu dzieje ze ciezko mi znow nadrobic
Nessi wielkie gratulacje [emoji6][emoji177] piekne fasolki!!!
Ja tez poprosze o dopisanie mnie do listy ;-)
Magda, 32lata, poronilam 7.01 wiec ciezko powiedziec kiedy przyjdzie @, bedziemy sie starac o drugie dzidzi ;-)
Mam pytanko byl dzis na kontroli i lekarz wspomnial zeby odczekac 3mce ze staraniami o dzidziusia, gdzie slyszalam ze najlepiej wlasnie w ciagu pierwszych mcy sie zachodzi w ciaze... I na dodatek przypisal mi gynalgin(na wzmocnienie flory bakteryjnej). Wyczytalam ulotke i sie przerazilam...
Czy ktoras miala moze podobnie? Wychodzi ze ten cykl bede musiala odpuscic...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy to jest to co myślę? Podwójne gratulacje.
Ja go mogę codziennie zabieraćdziewczyny moj dziec moze da nam pospac w nocy, bo nie spal od 10-30 do teraz, usypia i sie budzi jak smok wypadniektoras chetna na spacer z malym? bo mnie rana po cc ciagnie i nie chce wozka taszczyc dzis, boje sie ryzykowac a Tomek w pracy
Może jednak jest jakaś sprawiedliwość na świecie. .. [emoji11][emoji11][emoji11]Normalnie sama w to jeszcze nie wierzęSerducha już oba pikają
![]()
Brawo mamuśka
hehe zapraszamJa go mogę codziennie zabierać![]()