Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wieem wiem, ja nie zwróciłam uwagi wcześniejKochana to są wymiary podane w cm [emoji5] czyli będą miały około 18 mm 20 mm 1,8 cm na 2,0 cm [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, ja też tak długo myślałam, że trzecie dziecko to nie jest dobry pomysł. Mam już 35 lat, jednoosobową działalność gospodarczą, nikt mnie w niej nie zastąpi. Może stracę kilku kontrahentów w czasie i po ciąży. Ale gdy sobie pomyślę, że w przyszłości miałabym do siebie żal, że jednak nie mam trzeciego dziecka przez pracę, to wszelkie wątpliwości odchodzą w dal. Pragnienie kolejnego dziecka jest zbyt silne, by je ignorować. A praca nigdy nie jest na zawsze.
A całą resztę jakoś sobie poukładam![]()
no i tu chyba jest klucz do tego wszystkiego - ja już po prostu nie mam więcej czasu, dlatego ogarnia mnie taka rozpacz...magoo jestem zdania, że warto walczyć o marzenia. Nie dopatrywałabym się natomiast niepowodzeń w piciu herbaty czy innych rzeczach ...popatrz na patologię, mnożą się nie zważając na branie witamin, kwasu foliowego, chlają, ćpają i Bóg wie co jeszcze ... Mi ginka powiedziała, że Clo by mi nie pomogło, gdybym nie zmieniła swojego nastawienia. Ja podeszłam do tej stymulacji na luzie i bez presji bo wiedziałam, że jak nie uda się ten cykl, to mam kolejny i kolejny i kolejny, a nawet gdyby cykle z clo były bezowocne to był inny plan ....i ja się tego planu sztywno trzymałam. Bo wiedziałam, że jest jakiś plan awaryjny - tak na wszelki wypadek. Ginka mi mówiła, że wiele kobiet na Clo latami się stara i nic z tego nie wychodzi, a ona po mnie widziała, że szłam na to usg na luzie...że nawet gadałyśmy o przygotowaniu się do in vitro w razie potrzeby. Ja nawet Ci powiem, że byłam na nie przygotowana ...
dobrze przynajmniej, że wiesz co na Ciebie działa... rozumiem, że ten cykl był planowo odpuszczony ze względu na leczenie?@Martaldz nie musisz powtarzać tsh. Nie ma znaczenia w której fazie cyklu wykonuje się to badanie
@kotek87 dokładnie, plemniki muszą się "wymieniać" na nowe, dlatego tylko w owu to za małoja zresztą nie wyobrażam sobie inaczej
Tak jak myślałam, owu brak. Mój organizm bez donga albo innych leków nie działa... teraz już mam pewność![]()
Tak, dlatego też przestałam brać donga i pić zioła, ale z ciekawości dalej obserwowałam temp. Żeby wiedzieć czy jajniki mimo to ruszyły... nie ruszyły...dobrze przynajmniej, że wiesz co na Ciebie działa... rozumiem, że ten cykl był planowo odpuszczony ze względu na leczenie?
nooooPrzechwalilas go![]()
Skąd wiesz że nie było, robiłaś testy?@Martaldz nie musisz powtarzać tsh. Nie ma znaczenia w której fazie cyklu wykonuje się to badanie
@kotek87 dokładnie, plemniki muszą się "wymieniać" na nowe, dlatego tylko w owu to za małoja zresztą nie wyobrażam sobie inaczej
Tak jak myślałam, owu brak. Mój organizm bez donga albo innych leków nie działa... teraz już mam pewność![]()