reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co nieładnie jak taka prawda, tylko zdołowały człowieka i nic więcej. Na wszystko mają odpowiedź, zero pocieszenia i tylko obgadywanie. Piszę to co myślę.
Masz do tego prawo. To wolne forum. Ale piszesz o lipcówkach ogólnikowo - uważam
, że to krzywdzące. Piszę to co myślę.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Nie miałam na myśli Ciebie.
Ale piszę ogólnie na staraczkach zawsze jest miło i przyjemnie, a na lipcówkach parę osób tworzy zamknięty krąg i jest nieprzyjemnie.

Nie miałam na myśli Ciebie.
Ale piszę ogólnie na staraczkach zawsze jest miło i przyjemnie, a na lipcówkach parę osób tworzy zamknięty krąg i jest nieprzyjemnie.
Na staraczkach też są grupki i podgrupki i tak było i zawsze będzie. Zresztą uważam , że niepotrzebnie dałam się sprowokować. Kończę temat dodając jedynie, że nie masz racji.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

No to pisz sobie z lipcówkami jak ci się podobają, po co do mnie coś piszesz. No i widzisz samo twoje zachowanie nie masz racji, to głupie.

gratuluję 2 kresek
u nas ten cykl na straty, w sobotę kończą się płodne, P wraca dziś w nocy. Po głosie słychać, że padnięty. Ja też nie do życia- koniec semestru w szkole jest dobijający.
Jeszcze muszę zacząć dawać mojej 2.5latce euthyrox i nie mam pojęcia jak to zrobić, żeby brała i to jeszcze w miarę na czczo

reklama
Ano nie odzywam się ostatnio, ale czytam Was intensywnie. U mnie teraz samopoczucie o niebo lepsze, do tej pory schudłam 5 kilo. W poniedziałek ginekolog, liczę na to, że poznam płec. :)
Lanvin dzięki, że o mnie pamiętasz.
Który Ty masz teraz tydzień? Pokaz brzunio :-)

Dziewczyny doradzcie mi czy mogę wziąść paracetamol na goraczke? Bo nie wiem czy jestem w ciazy termin @ dopiero na 25

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry