Antonia2016
Fanka BB :)
A to są bóle takie malpowe[emoji1]czy jwkiebrzuch mnie boli kilka dni. dziś obudziłam się że strasznym katarem
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to są bóle takie malpowe[emoji1]czy jwkiebrzuch mnie boli kilka dni. dziś obudziłam się że strasznym katarem
Ja mam teraz dopieor od czasu do czasu taki lekki ból ni to jak na @ ni to jak na sraczke

dokładnie ciężko je do czegoś porównaćJa mam teraz dopieor od czasu do czasu taki lekki ból ni to jak na @ ni to jak na sraczke![]()
Pewnie i wcześnie, może jeszcze coś wyjdzie. Ale jakoś nie wydaje mi się. Bardzo się to dłuży, szczególnie teraz jak wylądowałam plackiem w łóżku. ;P trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo nie wiadomo jak długa droga nas czeka.
Ja mam dwa dni po Tobie kochana datę @ a tobie już coś tam widać a mi nic. może faktycznie zaczekam. Gratki
moj gin mi powiedział że cały miesiąc co 2 dni najlepiej. Powodzenia w staraniachCześć laseczki. Dziś zaczynają mi się dni płodne także działamy od wieczora i tak co dwa dni aż do owulacji. Po owulacji warto kontynuować co drug dzień, czy polecacie codziennie? Będzie to nasze drugie podejścieostatnio się nie udało, ale też i przez to pewnie, że owulację minęliśmy. Było dzień przed i dzień po. Teraz spróbujemy utrafić. Mam nadzieję, że za niedługo pochwalę się dwoma kreskami, a jak tylko trochę "podrosnę" to poinformuję najbliższych, którzy już od pewnego czasu podpytują czy się staramy
![]()
A czy masz więcej śluzu? Dziewczyny zaciazone zawsze piszą że mokro im [emoji1]jak narazie mnie brzuch nie boli. Mam nadzieję że w poniedziałek się potwierdza moje 2 kreski
dzięki za radęmoj gin mi powiedział że cały miesiąc co 2 dni najlepiej. Powodzenia w staraniach
właśnie co chwile chodzę do WC i patrze co tam się dzieje ze tak mokro[emoji2]A czy masz więcej śluzu? Dziewczyny zaciazone zawsze piszą że mokro im [emoji1]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom