mfifi04
Moderatorka
ja miałam tak ze 3 miesiące temu. 11 dni mi się spóźniłJa jestem załamana.... okres spoznia się już tydzień a testy negatywne pierwszy raz w życiu mi się tak dzieje
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam tak ze 3 miesiące temu. 11 dni mi się spóźniłJa jestem załamana.... okres spoznia się już tydzień a testy negatywne pierwszy raz w życiu mi się tak dzieje
Eh tule Basiu [emoji17] nie poddawaj się ! Walczymy dalej !U mnie kolejne rozczarowanie.. znowu 1 kreska.. [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Domek jak byk nimi,duża ciąża zarodek na dniach się pojawi
Właśnie jutro idę na betę i zrobie przy okazji tsh. Gdzieś pod koniec listopada zaczęłam brać ten euthyrox 25. Endokrynolog powiedziała że mogę nim uregulować tsh. Niby nie stwierdziła niedoczynności ale ze względu na te skoki raz ponad 3 za miesiąc 1.5. Pierwszy okres w grudniu przyszedł co do dnia ale zastanawiam się czy może to nie jest winowajca tego opóźnienia teraz. Nigdy tak nie mialam jedynie jak byłam w ciazy... może tsh spadło mi za bardzo przez ten czas i okres się rozregulowal.Gosia może zrób bete?
Widziałam, że TSH masz już ładne.. ja zwiększam dawki i zwiększa, zmierzę sobie pod koniec ferii, bo oczywiście nie wytrzymam do pełnych dwóch miesięcy.
masz jakies wskazania medyczne do cesarki? czy po prostu ot tak?
Tak zrobię jutro betę. Myślę że tak czy inaczej itak do giną pójdę w przyszłym tyg chyba że akurat przyjdzie @ to później.
ja bym poszla na bete i do gina jak bedzie zerowa... bo to troche dziwne, moze da ci cos na wywołanie okresu, bo tak to mozessz ruski rok czekac...
A tam, na impreze zawsze jest dobry termin, haha![]()
Nordesty czadowe, jeszcze się tu nie zdarzyło żeby wyszedł wadliwy albo falszywie dodatni. Także ja polecam, nigdy nie robił mi niepotrzebnych nadziei, haha
![]()
Przynajmniej masz zawsze wolny dzień w urodziny [emoji12]Póki byłam mała to fajnie, bo goście się zjeżdżali na Wszystkich Świętych to od razu z prezencikiem i torcik byłale teraz? nawet imprezy porządnej w tym dniu nie można zrobić
![]()
A zawsze masz regularnie?ja miałam tak ze 3 miesiące temu. 11 dni mi się spóźnił
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 2 listopada więc podobnie z tym imprezowanienPóki byłam mała to fajnie, bo goście się zjeżdżali na Wszystkich Świętych to od razu z prezencikiem i torcik byłale teraz? nawet imprezy porządnej w tym dniu nie można zrobić
![]()
jak mnie kiedyś wtedy jeszcze chłopak chciał na urodziny do kina zaprosić to same horrory