reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, ja zawsze mam zawał jak ze szwagrem jeżdżę, masakra..nie lubię szybkiej jazdy..
Karotka, ja mieszkam w mieście w bloku ale chodziłam sobie na ogórek do cioci [emoji6]
Emsi, zdrówka!!! Moj M tez wlasnie oznajmił, że ma gorączkę.. i juz mi zaczyna marudzić ehh... dobrze, że czekam na @ a nie dni płodne..weź leki, może do jutra bedzie lepiej [emoji6]

Spark, jak tam temperatura??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gorączkę, czyli 36,9? :-P i męski katar? Współczuję...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Boziu, udało się nadrobić, strach nie wchodzić Prze cały dzień... Miałam nadzieję, że jakiś pozytyw dziś zobaczę, a tu zupełnie nic? U mnie nadal @ brak, co śmieszne, piersi coraz bardziej bolą i żyły widać jeszcze mocniej. I bądź tu mądra... :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam te zwykle z Allegro, bo miałam zamiar sie na nich wyuczyć co i jak , i nie zdążyłam wiec mam ich dużo [emoji6]
A nuż fartowne są i ciąże przynoszą [emoji23][emoji23][emoji23]
Jeśli chcesz to wyślę Ci je w poniedziałek, mi pięknie pokazało pik lh także nie są złe

f2w3rjjgpsehityp.png

Mam te zwykle z Allegro, bo miałam zamiar sie na nich wyuczyć co i jak , i nie zdążyłam wiec mam ich dużo [emoji6]
A nuż fartowne są i ciąże przynoszą [emoji23][emoji23][emoji23]
Jeśli chcesz to wyślę Ci je w poniedziałek, mi pięknie pokazało pik lh także nie są złe

f2w3rjjgpsehityp.png
A ile mam Ci zapłacić? I ile ich masz? Napisz mi na priv najwyżej [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lanvin, masakra! M na 38,6 a młody 38,4 [emoji33] cud, miód.. jeszcze niech moja @ przyjdzie i będziemy wszyscy umierać [emoji53] jak Kuba przynosi cos z przedszkola to M często łapie tez a ja odpukać nie.. tylko mały się bawi i nie marudzi a stary.. szkoda gadać [emoji23] leży pod kołdra i umiera [emoji849]

Dziewczyny, @ przychodzi zawsze 14 dni po owulacji?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę...czytam i nic mi się nie rozjaśnia...skąd to przyspieszenie miesiączki? Czemu krew jest inna niż zawsze? Czemu boli skoro nigdy nie bolało?? Wizyta u gina 3 lutego...Idiotycznie myśleć że to może jest/była ciąża...testów nigdy nie robię przed terminem @ więc nie wiem...nawet gdyby to byłby 11 dc od owu więc też pewnie test by nic nie pokazał...Kurde martwię się. Dziwna ta @ na maksa. Zupełnie inna niż zawsze...Nie chcę wyjść na hipohondryczkę i lecieć do lekarza zwłaszcza że tak naprawdę nic się nie dzieje...mam miesiaczke i boli mnie brzuch...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
zrób bhcg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry