Bulbasek
Fanka BB :)
O kurczakiBulbasku u mnie tak samo ... o kurka dziwne to. A i mnie pokuwa lewy jajnik aż czuje to klucie promieniujace w macicy ...
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczakiBulbasku u mnie tak samo ... o kurka dziwne to. A i mnie pokuwa lewy jajnik aż czuje to klucie promieniujace w macicy ...
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Mogę dołączyć do Was na Facebooku?
O nie! Nie znosze podpasek! [emoji21][emoji21][emoji21]A to najlepsi "przyjaciele" na najbliższe 7 dni. Tz.teraz już 5[emoji6]![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja muszę bo pierwsze 2 dni tampon super plus średnio co godzinę do wymiany...[emoji20]O nie! Nie znosze podpasek! [emoji21][emoji21][emoji21]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Taki zestaw to starczyłby mi gdzies na 3 miechy. Takie mam teraz marne @.A to najlepsi "przyjaciele" na najbliższe 7 dni. Tz.teraz już 5[emoji6]![]()
to faktycznie arsenał niezłyA to najlepsi "przyjaciele" na najbliższe 7 dni. Tz.teraz już 5[emoji6]![]()

A byłaś u lekarza z tym? Za obfite krwawki to tez nie zbyt dobrze :/No ja muszę bo pierwsze 2 dni tampon super plus średnio co godzinę do wymiany...[emoji20]